Intro

Kaj je veriga v igri 1xBet?

Цепочка в 1хБет
Če pišete o prednostih stavnice, lahko mirno naštejete različne vrste stav na 1xbet. Trenutno je v ponudbi stavnice na voljo 11 vrst stav. O tem, kako skleniti ekspresne in protivetrne stave, smo pisali v predhodno objavljenih gradivih. V našem novem članku bi vam radi povedali o verižnih stavah 1xBet. Katere vrste stav so to in kako sestaviti kombinacije verig – v članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Kaj pomeni veriga pri 1xbet?

Pričakovano vprašanje novih uporabnikov, ki se prej niso srečali z verigami v 1xbetu, kaj je to? Veriga je vrsta stave, ki vključuje elemente stave parlay in sistema. V prvem primeru 1xbet prevzame možnost oblikovanja verige iz posameznih stav. V drugem primeru, pri sistemih, uporabnik prejme “zavarovanje”. Ob izgubi ene ali več stav v verigi 1xbet ni nujno, da je stava izgubljena. Glavna stvar je, da imate v banki denar za novo stavo. V tem je moč verige v primerjavi s klasičnim ekspresom.

Tako lahko igralci pri sklenitvi verige pričakujejo dobiček, tudi če se več dogodkov ne odigra. Stava se šteje za izgubljeno, če v banki ni denarja za sklenitev začetne stave za naslednjo stavo v verigi.

Kar zadeva dobitek, velja, da več kot je izidov v zaporedju, ki prinašajo dobitek, višje so kvote za verigo. Vendar se ta ne pomnoži, kot je to v primeru kombinacije. Izračun verige 1xBet je narejen po drugačni shemi, kot je opisano v naslednjem razdelku.

Kako se izračuna veriga 1xBet?

Iz definicije je mogoče razumeti, da veriga 1xBet vključuje zaporedje posameznih stav. Vendar pa se dobitki ne štejejo tako preprosto, kot se izraža: izgubite eno stavo, izgubite vse stave. Za verige se uporablja povsem drugačna metodologija. To velja tudi za izračun kvote.

Navedimo primer, kako izračunati dobitke in kvote pri verigi 1xstave. Obstaja stava, ki je sestavljena iz 5 dogodkov. Začetni znesek stave je 100 rubljev*. Vsi dogodki so sklenjeni na nogometne tekme.

Как делать ставки 1хБет

Po zaključku vseh iger imamo naslednji rezultat:

 • Prvi dogodek s kvoto 2,0 je bil odigran. Igralec je prejel dobitek 100 * 2,0 = 200 rubljev*.
 • Drugi dogodek je bil neuspešen. 100 rubljev* (znesek začetne stave) se odšteje od zneska 200 rubljev*. Igralcu ostane 100 rubljev*.
 • Odigra se tretji dogodek. Tekma s kvoto 2,3 je igralcu prinesla 100*2,3 = 230 rubljev*.
 • Četrti dogodek (kvota 1,5) je prav tako prinesel zmago. Uporabnik prejme 230 + (100 * 1,5) = 380 rubljev*.
 • Zadnji dogodek je izgubil. Igralčeva banka se je zmanjšala za 100 rubljev* in znaša 260 rubljev*.

Končni rezultat stavnika je 280 rubljev*. Tako je končna kvota v verigi 1xstave 2,8. Kljub temu da je stavitelj izgubil 2 dogodka v nizu, mu je uspelo ustvariti majhen dobiček. Vendar je ta veliko manjši kot pri ekspresnih stavah.

*Ali pa ekvivalent tega zneska v drugi valuti.

Katere so ključne značilnosti verige stav 1xBet?

Kljub temu, da verige 1xbet niso zapletene vrste stav, morajo biti začetniki pozorni na posebnosti pri oblikovanju takšnih kombinacij. V ta namen se morate seznaniti s ključnimi značilnostmi verig:

 • Dogodki v zaporedju so izračunani, kot jih je določil avtor. Tu ni samodejno določene kronologije.
 • Možno je sklepati stave na tekme pred tekmo in v živo. Pri trgih ni omejitev.
 • Znesek naslednje stave v verigi 1xBet ne sme biti višji od prve stave.
 • Če je v banki manj denarja, kot je znesek prve stave, se vzame celotno preostalo stanje.
 • Izguba dogodka je enaka znesku prve stave.
 • Banka v zaporedju se izračuna po vsaki tekmi.
 • Kvote v verigi se ne pomnožijo.

Цепочка 1хБет

S pravilno izbiro dogodkov za verižno stavo 1xbet ima igralec precej dobre možnosti za dobiček. Čeprav ta spet ne bo tako velik kot pri ekspresnih stavah. Od tu lahko izpostavimo ključne prednosti in slabosti verižnih stav pri stavnicah:

Prednosti verige Slabosti verige
Težko je izgubiti celotno banko – stavo Kvote se ne pomnožijo, zato so dobitki manjši
Kombinacijo je enostavno sestaviti Če prvi dogodek ni pravilno izbran, izgubi celotna veriga
Možnost povečanja končne kvote

Kot je razvidno iz tabele, so verige pri 1xBetu nezahtevna in precej zanimiva vrsta stav, ki jo je vredno preizkusiti za začetnike.

Kako sklenem verigo pri 1xBet?

Za sklenitev verige pri 1xBet mora igralec najprej izbrati tekme iz razdelkov “Line” ali “Live”. Kot je zapisano zgoraj, stavnica ne postavlja nobenih omejitev glede trgov. Ko se uporabnik odloči za želeni rezultat in klikne na kvoto, se stava prenese na stavni listek. Iz dveh stav v kuponu ima igralec možnost oblikovati zaporedje. V ta namen v spustnem seznamu pod vsemi dogodki poiščite vrsto stave “Veriga”. Ko je denar vplačan, se stava prikaže v rubriki “Zgodovina stav”. Igralec mora samo še počakati na rezultat.

Pomembne novice