Intro

Kaj je total pri 1xBet in kako ga lahko uporabljam?

1хБет тотал в ставках
Stavnica 1xBet uporabnikom ponuja različne vrste stav na športne dogodke. Vendar je med novinci najbolj priljubljena možnost stav na izid tekme (zmaga prve ekipe, zmaga druge ekipe, neodločen izid itd.). To ni presenetljivo, saj je takšne izide najlažje napovedati. Če pa si ogledate zgodovino stav izkušenega stavca, lahko opazite stave na hendikepe in skupne izide. Kaj je total pri 1xbet in kako uporabiti to vrsto stav – preberite članek.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj pomeni skupno v 1xBet?

Kot lahko vidite iz uvodnega dela, je total stava na določeno število dogodkov. To je lahko število doseženih golov, doseženih točk, kartonov, zamenjav itd. Torej je total pri 1xBet zelo zanimiva stava, ki jo lahko uporabljajo tako začetniki kot profesionalci.

V stavni vrstici stavnice je total označen s črko “T”. Poleg tega sta uporabnikom na voljo tudi stavi z oznakama “TB” in “TM”. Pod njima sta navedeni vrednosti “skupno več” oziroma “skupno manj”. Razlike med temi stavami ni težko razumeti:

  • Z“Totalmore” igralec napoveduje, da bo na športni tekmi manj izidov dogodkov, kot jih ponuja stavnica. Na primer, TB (0,5) na nogometni tekmi pomeni, da bo dosežen vsaj en gol.
  • Če izbere možnost stave“Skupaj manj“, uporabnik pričakuje, da bo število dogodkov manjše od ponujenega. Na primer, kombinacija TM (0,5) na nogometni tekmi pomeni, da ne bo dosežen noben gol.

Poleg klasičnega skupnega seštevka stav stavnica 1xbet igralcem ponuja tudi individualni skupni seštevek. To je število izidov dogodkov, ki so povezani z določeno ekipo ali športnikom. Na spletni strani stavnice je takšna stava označena z IT. Poleg tega obstaja možnost, da je individualni skupni znesek večji (B) in manjši (M).

Kakšno vrsto skupnega zneska lahko izberete na spletni strani 1xBet?

Odvisno od izbranega stavnega trga so na spletni strani 1xbet na voljo različni seštevki. Med seboj se razlikujejo po kvotah in načinu izračuna. Poleg tega je mogoče srečati različna imena totalov, ki so enaka.

Uporabniki stavnega trga 1xbet imajo na voljo takšne totale:

  • Delni (redni ) seštevki so seštevki, ki vsebujejo polovice v številčni vrednosti, na primer več kot 2,5 ali manj kot 1,5.
  • Celoštevilski seštevki so stave, ki vsebujejo cela števila, na primer več kot 1 in manj kot 2. Poleg tega je pri takih stavah mogoče dobiti denar nazaj, če se tekma konča s točno določeno vrednostjo seštevka. Kot primer lahko vzamemo stavo na nogometno tekmo s TB 2. Če se tekma konča z 2:0, dobi stavitelj svojo stavo nazaj brez dobitka.
  • Azijske (četverne ) stave so stave, pri katerih so na voljo vrednosti s četrtinami, npr. več kot 1,75 in manj kot 3,25.

Posebnosti izračuna vsakega od totalizatorjev pri 1xBetu so na voljo v pravilih na strani stavnice.

Тотал 1хБет в ставках

Kako lahko stavim na skupne in dodatne skupne stave pri 1xBet?

Novinci morda mislijo, da je stavnica omejena le na stave na TB in TM. Veljavno stavo lahko hitro sklenete tako, da na strani z dogodki izberete želeni izid. Ta bo takoj poslana na stavni listek. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete na polje na desni strani in potrdite stavo.

Če pa se odpravite na stran dogodka, si lahko ogledate še veliko več stavnih ponudb stavnice. Pri 1xBet si lahko ogledate različne vrednosti za klasični skupni znesek in dodatne skupne zneske. Če želite položiti dodatni skupni znesek, morate prebrati listek s kvotami in vrednostmi ter na stavni listek dodati želeni rezultat. Nato, kot je že opisano zgoraj, vnesite znesek za stavo in sklenite stavo.

Ker je izbira dodatnih vsot na 1xBet široka, vam priporočamo, da začnete z najpreprostejšimi različicami. Zahtevnejše kombinacije vplačajte šele, ko si pridobite osnovne izkušnje.

Več vprašanj o skupnem znesku na 1xBet

❓ 1xStava: kaj je skupni znesek?

Total je stava, ki se sproži, če je dosežena določena številčna vrednost. Igralec lahko kot izid dogodkov določi točke, gole, karte itd. Poleg tega obstajajo različne različice skupnega zneska, od posameznih skupnih zneskov z vrednostmi za eno stran tekme do skupnih zneskov ob polčasu. Če se želite seznaniti z vsemi različicami, obiščite stran športnega dogodka.

✅ Kako lahko pri 1xBetu stavim na skupni znesek prvega polčasa?

Skupni rezultat prvega polčasa je dodatna stava pri 1xBetu. Če želite izkoristiti to vrsto stave, morate iti na stran športne tekme. Tu bodo na voljo številni izidi, med katerimi so tudi polčasovni seštevki. Postavljeni so v ločenem razdelku z enakim imenom.

📋 Kje lahko pri 1xBetu najdem dodatni skupni rezultat?

Za uporabo dodatnih seštevkov pri 1xbet morate s strani z vsemi športnimi dogodki, ki jih ponuja stavnica, iti na stran posamezne tekme. Tu boste našli vse možne izide, na katere lahko stavite. Med njimi lahko najdete več različic dodatnih totalizatorjev.

Pomembne novice