Intro

Kaj je promocijska koda 1xBet in kako jo lahko uporabim?

Что такое промокод 1xBet
Novinci, ki delajo prve korake v športnih stavah, poskušajo izbrati stavnico, ki jim lahko že na začetku ponudi najboljše pogoje. stavnica 1xBet je zaradi spodobnega bonusa za prijavo prejela veliko pozitivnih odzivov igralcev. In glede na dejstvo, da ga je mogoče povečati z uporabo 1xbet promocijske kode, bo pisarna zagotovo zanimala nove stavnike. O tem, kaj pomeni promocijska koda, kako jo pridobiti, kje jo vnesti in kje jo uporabiti, bomo razpravljali v tem gradivu.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj pomeni promocijska koda 1xBet?

V enem od člankov na naši spletni strani smo že napisali, kaj je 1xbet promocijska koda. Vendar pa imajo igralci toliko vprašanj na temo pridobivanja dodatnih nagrad od stavnice. Zato smo se odločili, da zberemo vsa vprašanja o tem, kako uporabiti promocijsko kodo 1xBet. Nekaj informacij lahko najdete v zgoraj omenjenem gradivu, ostale pa v tem članku.

Začnimo z osnovami – z definicijo promocijske kode pri stavah. Pri športnih stavah je promocijska koda zaporedje številk in črk, ki igralcu omogoča, da od stavnice dobi dodatno nagrado. Kodo je treba vnesti v polje pri ustvarjanju računa, sodelovanju v promociji ali sklenitvi stave. Tako promocijska koda igralcu omogoča bonuse v obliki dodatnega denarja, brezplačnih stav, višjih kvot itd.

Zdaj, ko veste, kaj je promocijska koda 1xbet in kaj prinaša, morate ugotoviti, kje jo lahko dobite in kako jo uporabiti.

Kje lahko dobim promocijsko kodo 1xBet?

Stavnica 1xbet uporablja različna marketinška orodja za privabljanje novih uporabnikov in popularizacijo blagovne znamke. Igralci, ki uporabljajo storitve podjetja, lahko postanejo njegovi partnerji. Prav ti imajo posebne promocijske kode, ki zagotavljajo priložnost, da za prvi polog dobite več denarja.

Če želite najti posebno kodo, morate obiskati partnerska spletna mesta, na primer, pojdite na naš pregled stavnice 1xbet. Tudi mi smo uradni predstavniki stavnice in našim bralcem zagotavljamo kodo za novince. Promocijsko kodo STAVKAWIN morate uporabiti med registracijo, da na svoj bonusni račun dobite do 30 USD (ali enakovredno vsoto v lokalni valuti).

Na ta način ste že dobili dejansko 1xbet promo kodo, ki jo lahko varno uporabite na spletni strani stavnice.

Промокод 1хБет (1xBet)

Kako lahko uporabim 1xBetovo promo kodo?

V skladu s pogoji stavnice lahko 1xBet promocijsko kodo uporabljajo samo novi igralci. Če je uporabnik že imel profil na igralnem portalu, nato pa ga je izbrisal, mu promocijska koda ob ponovni registraciji ne bo omogočila bonusa. Poleg tega novi igralci, ki bodo pozabili uporabiti 1xBet promocijsko kodo, ne bodo mogli zahtevati povečanega dobrodošlega bonusa.

Zato vam priporočamo, da, če še nimate profila na spletnem mestu pisarne, sledite tem korakom in si zagotovite dodatno nagrado:

  1. Kopirajte kodo STAVKAWIN z našega spletnega mesta in kliknite na gumb za registracijo 1xBet.
  2. Izberite enega od ponujenih načinov registracije. Prepričajte se, da je polje za promocijsko kodo na voljo. Že prej smo pisali o tem, kako izpolniti registracijski obrazec 1xBet.
  3. V posebno polje vnesite kodo STAVKAWIN.
  4. Dokončajte postopek registracije na spletni strani stavnice.

Če so vsi koraki izvedeni pravilno, bo igralec prejel dodatna sredstva, ko bo vplačal več kot 130 USD ali enakovredno vsoto v lokalni valuti.

Kako ustvarim promocijsko kodo 1xbet?

Poleg dobrodošlice, omenjene v prejšnjem razdelku, 1xbet igralcem omogoča, da prejmejo dodatne promocijske kode. Te lahko uporabite za igre na srečo (freespini) in stave na športne in kibernetske športe (freebets). Vse ponudbe lahko najdete pod “Promo” – “Promo Code Showcase”.

Da bi lahko ustvaril 1xbet promocijsko kodo, mora stavitelj zbrati zadostno število točk. Najmanjše število točk za zamenjavo za promocijsko kodo je 50. To je lahko na primer promocijska koda za brezplačno stavo na košarko s kvoto najmanj 1,8 ali en vrtljaj v igri Lucky Wheel. Na strani “Izložba promocijskih kod” je na voljo več kot 30 ponudb.

O tem, kako pridobiti točke za ustvarjanje promocijskih kod 1xBet, bomo govorili v ločenem članku.

Kako lahko preverim promocijsko kodo na 1xBetu?

To vprašanje je vredno razdeliti na dva dela. Stavnica igralcem ponuja bonus za prijavo, partnerjem pa dodatno promocijsko kodo za povečanje zneska za prvi polog. Takšne promocijske kode ni mogoče preveriti. Tudi če jo vpišete v polje “Promocijska koda (če obstaja)” ob ustvarjanju računa, se ne bo prikazalo, ali je aktivna ali ne. Ali je koda aktivna, lahko ugotovite šele, ko opravite polog: Če ste vplačali 130 USD ali več, boste na svoj bonus račun prejeli 130 USD, potem je bila koda veljavna.

Проверить промокод 1хБет

Če je igralec ustvaril promocijsko kodo 1xbet s svojimi točkami ali je prejel bonus iz pisarne, morate iti v razdelek Promocije – Predstavitev promocijskih kod. Nato kliknite na gumb Preveri promocijsko kodo in vnesite bonus v vrstico. Tukaj lahko igralec izve informacije o promocijski kodi ter si ogleda zgodovino svojih kod.

Več vprašanj o “Kaj je 1xBetova promocijska koda?

📥 Kje lahko vnesete promocijsko kodo 1xBet?

Če želite od stavnice dobiti dodatne nagrade, morate ob registraciji vnesti 1xbet promo kodo. V predlaganih možnostih za ustvarjanje računa (razen za družbena omrežja in messengerje) je polje “Promo koda (če je na voljo)”. Tukaj mora igralec vnesti razpoložljivo 1xbet promocijsko kodo.

✅ Kako lahko aktiviram promocijsko kodo 1xBet?

Igralcu ni treba dodatno aktivirati promocijske kode pri 1xbet. Dovolj je, da ob registraciji v ustrezno polje vnesete pravilno kodo. Prav tako morate opraviti postopek ustvarjanja računa in ga aktivirati.

Kako lahko vnesem promocijsko kodo v 1xbet na svojem telefonu?

Postopek uporabe promocijske kode 1xbet med ustvarjanjem računa na spletnem mestu s telefona se ne razlikuje od namizne različice. Možnost registracije iz mobilne aplikacije bo drugačna. Vendar pa je na voljo tudi polje za vnos posebne kode.

➡️ Kako lahko stavim s promocijsko kodo 1xBet?

Ko igralec ustvari 1xbet promocijsko kodo za športni dogodek v “Izložbi promocijskih kod”, jo lahko uporabi pri sklenitvi stave. V ta namen izberite dogodek, za katerega je bila ustvarjena. Nato morate pri oddaji stave v polje “Promocijska koda” vnesti kombinacijo črk in številk. Upoštevajte, da mora biti polje z zneskom stave prazno. V nasprotnem primeru se bo stavnica 1xBet odločila, da namesto aktivacije brezplačne stave odšteje denar.

Pomembne novice