Intro

Kaj je predujem pri 1xBet in kako ga lahko uporabim?

Аванс в 1хBet
Neredko se zgodi, da se igralci znajdejo v položaju, ko so sklenili stavo na zanimiv dogodek. Nato se na spletnem mestu pojavi še ena mamljiva ponudba (visoka kvota za izid), vendar ni na voljo denarja. V tem primeru morate bodisi dopolniti svoj račun 1xBet bodisi izkoristiti 1xBetov gotovinski predujem. O tem, kaj je predplačilo, kako ga pridobiti, uporabiti in unovčiti, bomo pisali v novem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je 1xBet cash advance?

Stavnica zvestim uporabnikom ponuja dodatne ugodnosti. Izražajo se v višjih limitih za dobitke in storitve, kot je na primer skrbnik stav 1xBet. O tej vrsti stav smo pisali v posebnem članku, ki vam ga priporočamo v branje. V njem boste našli informacije, med drugim tudi o stavnem zaupniku 1xBet. stavni predujem 1xBet je treba razumeti kot denar, ki vam ga posodi stavnica. Pod določenimi pogoji jih lahko uporabite za sklepanje stav. Na ta način ima uporabnik na voljo dodatno orodje za hitro sklenitev brezplačne stave in pridobitev dobitka.

Kako dobim predujem pri 1xBet?

Kot smo že omenili, predujem 1xBet ni na voljo vsem uporabnikom. Predplačilo lahko dobijo igralci, ki so na spletnem mestu opravili vsaj 10 stav. Poleg tega merila obstaja še en pomemben pogoj: obvezna prisotnost vsaj ene neizvršene stave. To je stavnikovo “jamstvo”, da bo dobil svoj denar nazaj, če se stava ne izide. Za pridobitev predujma pri 1xBet morate na svoj račun položiti denar in skleniti stavo. Ko lastnih sredstev nimate na voljo ali jih ni dovolj, lahko na stavni listek dodate še en dogodek in preverite ponudbo stavnice. Če je bil uporabniku izposojen znesek, bo ta prikazan v vrstici “Razpoložljiv predujem”. V nasprotnem primeru igralcu ostane aktivnejša uporaba storitev stavnice. Drugih načinov za pridobitev predujma pri 1xBetu ni.

Kako se izračuna predujem pri 1xBet?

Ko igralci izvedo za možnost uporabe predujma pri 1xBetu, se sprašujejo o razpoložljivem znesku za stavo. Stavnica ne razkriva natančnega algoritma, po katerem se izračunava predujem pri 1xBetu. Vendar pa so izkušeni stavniki s tem podatkom seznanjeni:

  • Višina neporavnanih stav vpliva na višino predujma. Več kot jih je, višji je znesek vnaprejšnje stave.
  • Znesek predujma ne presega 50 % vašega potencialnega dobitka pri stavah.

1хБет - Доверительная ставка Navedimo kratek primer. Recimo, da ima igralec na svojem računu 100 $*. Vložil je dve stavi:

  • 40* USD pri kvoti 1,5. Potencialni dobitek znaša 60* $.
  • $60* pri kvoti 2. Potencialni dobitek znaša $80*.

Tako lahko igralec s stavami zasluži do 140 dolarjev. V tem primeru znesek predujma ne bo presegel 70* USD. Po osebnih izkušnjah bo sicer manjši, približno 30-40 dolarjev*. *Ali ekvivalent tega zneska v drugi valuti

Kako uporabljati 1xbet predujem?

Celoten postopek uporabe 1xbet advance je naslednji:

  1. Športni dogodek je treba izbrati v predtekmovanju ali v igri. Tekma mora biti odigrana v 48 urah.
  2. Izid dodajte k stavi in preverite višino razpoložljive vnaprejšnje stave.
  3. Če želite v celoti ali delno položiti predplačilo kot stavo na zaupanje.

V primeru, da celotno predplačilo ni bilo porabljeno, se lahko uporabi za sklenitev druge stave na zaupanje. Stavnica ne omejuje stavnika pri številu stav, ki jih je mogoče položiti vnaprej. Glavna stvar je, da je v ta namen na voljo predplačilo v 1xbet.

Kako lahko izplačam predujem pri 1xBetu?

Ko igralec izkoristi predujem pri 1xBetu, se pojavi vprašanje, kako vrniti dolg. Za to igralcu ni treba storiti ničesar. Stavnica bo sredstva samodejno obremenila v skladu z naslednjo shemo:

  • Če je stavna operacija uspešna, bo uporabnik prejel dobitke razen pologa.
  • Če je stavna operacija neuspešna, bo predujem za stavo pri 1xBet povrnjen iz stave(-e), ki jo(-e) je vplačal igralec.
  • Če so lastne stave izgubljene, se dolg odšteje z igralčevega računa. Tako uporabniku ne bodo odtegnjena sredstva za naslednja vplačila. Vendar pa lahko to vpliva na višino predujma v prihodnosti.

Доверительная ставка 1хБет Stavnica igralcu ne zaračuna nobenih dodatnih stroškov za uporabo predujma pri 1xBetu. Zato je ta storitev za stavnike zelo zanimiva.

Več vprašanj o denarnem predujmu 1xBet

💵 Kaj pomeni predujem v storitvi 1xBet?

Predujem pri 1xBetu pomeni sredstva, ki jih stavnica posodi uporabniku. Družba za to storitev ne zaračunava provizije. Vendar pa predplačila ne morejo izkoristiti vsi stavniki. Več o podrobnostih pridobivanja predujma si lahko preberete v članku.

💸 Kako deluje denarni predujem 1xBet?

Ko ima igralec neporavnane stave, mu lahko stavnica 1xBet posodi prosta sredstva. Uporabite jih lahko za sklenitev stave na zaupanje. Koliko predplačila zagotovi stavnica in kako se izračuna, je opisano v članku.

✅ Kako lahko vzamem predujem na 1xbet?

Če želite vzeti predujem na 1xBet, morate na stavnem mestu skleniti več kot 10 stav. Po tem bo stavnica za vsako nezaključeno stavo izračunala predujem za stavnika. Igralec ga lahko uporabi za sklenitev stav na zaupanje. Število stav, sklenjenih z uporabo kredita, je neomejeno.

🎰 Kako staviti vnaprej pri 1xBet?

Za sklenitev stave vnaprej mora igralec najprej staviti za svoj denar. Nato lahko izbere drug dogodek, ki ga zanima, in izid doda na stavni listek. V oknu s parametri stave je vrstica “Na voljo vnaprej”. Če stavnica uporabniku zagotavlja takšno storitev, bo znesek nad ničlo. V takem primeru lahko igralec pri 1xBet stavi vnaprej: določite razpoložljivi znesek za stavo in jo vplačajte. Po tem bo oblikovana stava na zaupanje.

Pomembne novice