Intro

Kaj je kolo sreče pri 1xBet?

Колесо фортуны 1хБет
Po registraciji na spletnem mestu imajo igralci popoln dostop do razdelka “PROMO”. Tu bodo uporabniki našli na desetine promocij in različnih vrst bonusov 1xBet. Med njimi je zelo priljubljeno 1xBetovo kolo sreče. Sodelovanje v tej promociji stavnikom omogoča, da prejmejo točke in dragocena darila. Hkrati pa so stroški vrtenja kolesa precej demokratični.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je 1xBetova promocija Kolo sreče?

Kolo sreče (Lucky Wheel) pri 1xbet je promocijska ponudba, ki deluje stalno. Kot lahko razberete iz imena, je igralcem na voljo neke vrste ruleta, kjer so kot dobitki na voljo posebne točke in dragocena darila. Stran s promocijskim kolesom je na voljo pod PROMO – Bonus igre – Fortune. En vrtljaj kolesa stane 50 rubljev ali protivrednost tega zneska v drugi valuti. Poleg tega imajo stavljavci možnost prejeti brezplačne obrate. S sodelovanjem v drugih promocijah lahko igralec prejme brezplačne vrtljaje 1xBet’s Wheel of Fortune. Bonus točke, prejete za vplačila in srečne stave na strani s predstavitvijo promocijskih kod, je mogoče zamenjati tudi za brezplačne vrtljaje v igri Lucky Wheel. Na ta način lahko igralec poveča svoj prihodek za aktivno sklepanje stav na spletni strani 1xBet 1хБет - колесо фортуны

Kje je kolo sreče pri 1xBet?

Kljub temu, da je promocija 1xbet Kolo sreče na voljo vsem novincem, se njenega obstoja ne zavedajo vsi. Razvijalci platforme so namreč ponudbo “potisnili” v razdelek “Bonusne igre”. Čeprav je iz izkušenj razvidno, da novinci pogosteje obiščejo strani s promocijami in bonusi ter obidejo stran z bonus igrami. Zato ni presenetljivo, da so na forumih priljubljene teme, ki odgovarjajo na vprašanje “Kje je kolo sreče v 1xbetu?” Kot je navedeno zgoraj, če želite najti ruleto z bonus točkami in dragocenimi nagradami, morate iti na stran “PROMO”. Nato morate obiskati razdelek “Bonusne igre” in poiskati stran “Fortune”. Na njej boste našli igro s kratkim opisom pravil.

Katere nagrade so na voljo udeležencem kolesa sreče v 1xbetu?

Za sodelovanje v promociji morajo igralci plačati lastna sredstva v višini 50 rubljev (ali enakovreden znesek) ali uporabiti brezplačne obrate. Slednje je mogoče pridobiti prek razdelka za predstavitev promocijske kode, pri čemer se zbrane točke zamenjajo za brezplačne vrtljaje. O tem, kako deluje bonusni program 1xBet, smo pisali v ločenem članku. Uporabniki, ki vrtijo ruleto, lahko osvojijo takšne nagrade:

  • 25, 50, 100, 500, 1000, 3000, 5000, 10000, 100.000, 250.000, 500.000 in 100.000 bonus točk.
  • Telefon, tablični računalnik ali prenosni računalnik (vsi pripomočki Apple).
  • Druge dragocene nagrade, ki se lahko občasno pojavijo.

Poleg tega so na 1xbetovem kolesu sreče sektorji, ki uporabniku prinesejo 0 točk na vrtljaj. Zato so možne tudi izgube, celo tako kot dobitki Колесо фортуны в 1хБет

Kako lahko zmagam na kolesu sreče pri 1xbet?

Na spletu lahko najdete ponudbe različnih prevarantov, ki so pripravljeni deliti zmagovalno shemo na 1xbet kolesu sreče. Vendar želimo bralce razočarati: na tej ruleti ni nobene sheme za zmago. Celotna strategija temelji na plačilu/prejemu brezplačnega obrata in pritisku na gumb “Spin”. Nato sistem po navedbah stavnice naključno izbere dobitek. Vendar pa je v delovanju igre prisoten algoritem, ki deluje na roko stavnici 1xBet. Zato nagrade v obliki velike količine bonus točk ali pripomočkov ne padajo pogosto. V izkušnji igranja katere koli igre rulete se splača opraviti nekaj vrtljajev in preveriti, kaj sistem ponudi igralcu. Če vam v igri 1xBetovo kolo sreče uspe osvojiti več kot 500 bonus točk, boste v naslednjih vrtljajih običajno osvojili nič ali 25 bonus točk. V tem primeru morate nekaj časa počakati in poskusiti staviti znova. Enako je treba storiti, če po prvih 3-5 stavah ni mogoče doseči nobenega zanimivega dobitka. Tako je najboljša shema za zmago v kolesu sreče pri 1xbet-u ta, da ste mirni. Bolje je opraviti nekaj vrtljajev v časovnih presledkih, kot pa naenkrat zapraviti celoten proračun.

Pomembne novice