Intro

Kaj je hendikep pri 1xBet in kako ga uporabim?

Фора 1xBet
Stavna ponudba 1xBet vključuje številne športne dogodke. Vendar pa na vse tekme stavnica ne ponuja dobrih kvot. Če vas zanima določena tekma in kvote za to, ali bo igralec ali ekipa zmagala, niso visoke, lahko pri 1xBetu stavite na skupni znesek ali na handicap. O slednji vrsti stave bomo govorili v današnjem članku

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je hendikep pri stavah 1xBet?

Začetniki pogosto uporabljajo najpreprostejše različice, tj. zmago ene ekipe, druge ekipe ali neodločen izid. Ko pa postajate vse bolj izkušeni, se nagibate k temu, da imate raje skupne vsote in hendikepe. Handicap pri 1xbet je stava na ekipo ali športnika z dodano vrednostjo h končnemu rezultatu. To je lahko gol v nogometu, plošček v hokeju, točke v tenisu ali drugi statistični kazalniki. Handicapi so označeni s črko F z dodatkom roke (1 ali 2), številčno vrednostjo in znakom “+” in “-“. Na primer F1(0) in F2(+1). Na podlagi tega se obrazci delijo na pozitivne, negativne in ničelne. Na kratko opišimo značilnosti posameznih vrst po znakih:

  • Pozitivni hendikepi so stave z znakom plus ali brez njega. V tem primeru ima izbrana stran prednost. Uporabnik predpostavlja, da igralec ali ekipa ne sme izgubiti s to razliko. Uporabnik na primer stavi F2(+1) na nogometni tekmi med Francijo in Ukrajino. Za zmago potrebuje, da ekipa Ukrajine zmaga na tekmi ali da igra neodločeno. Če izgubi za 1 gol, se mu stava vrne v celoti, če pa izgubi za 2 ali več golov, se stava izgubi.
  • Negativni hendikepi so stave z znakom minus. Pri teh stavah mora stran zmagati s prednostjo, ki je navedena v hendikepu. Na primer, na nogometni tekmi med Poljsko in Estonijo pomeni F1(-1,5), da mora poljska ekipa zmagati z razliko 2 golov ali več. V primeru zmage za 1 gol, neodločenega izida ali poraza se stava ne povrne.
  • Nič – stava na enake nasprotnike. V tem primeru je najpomembneje, da mora biti stava odigrana, razlika v rezultatu pa se ne upošteva. Na primer, na nogometni tekmi med Anglijo in Francijo pomeni F1(0), da bo stava dobljena, če zmaga angleška ekipa (število golov se ne upošteva). Če ekipi remizirata, se stava vrne, če pa izgubita, je izgubljena.

Nekateri viri navajajo ločeno vrsto prizadetosti na področju statistike. Pri teh stavah se upoštevajo druge številčne vrednosti. Vendar se po svoji vrsti ne razlikujejo veliko od običajnih napovedi.

Katere so različne vrste hendikepa pri 1xBet?

Forfeti pri 1xBetu so precej priljubljena vrsta stav med uporabniki iz številnih držav in trgov. Na spletnem mestu stavnice so na voljo naslednje možnosti: delne in celoštevilske (redne), evropske (hendikepi) in azijske (četrtine). Oglejmo si vsako od teh možnosti:

  • Drobni so hendikepi, ki vsebujejo polovice v številčnih vrednostih oziroma cela števila v celoštevilskih vrednostih. Na primer F1(+0,5), F2(-2,0). Razlika med njima je v tem, da je hendikep s celoštevilskim hendikepom vračljiv, medtem ko hendikep z delnim hendikepom ni.
  • AEvropski hendikep ali hendikep z delnim hendikepom je hendikep, ki igralcu omogoča 3 stavne možnosti naenkrat. V tem primeru je zmaga mogoča le, če se bo tekma končala z izbrano številčno vrednostjo. Na primer, za evropski hendikep (2-0) v nogometu mora prva ekipa zmagati za 2 gola. Zmaga s 3:0 ali 1:0 pomeni izgubo stave. Tudi drugi izidi tekem bodo povzročili izgubo.
  • Azijski hendikep je hendikep, ki uporablja četrtine. Pri tej stavi sta uporabljeni 2 stavi s sosednjimi vrednostmi – hendikep s polovičko in celoštevilčno stavo. Na primer F1(-1,25) pomeni F1(-1,0) in F1(-1,5). Zato nekatere stavnice takšen hendikep označujejo kot dvojno kvoto.

1хБет линия ставок Evropski, delni in celoštevilčni hendikepi so najbolj priljubljeni med vzhodnoevropskimi uporabniki. Vse te različice lahko najdete na spletni strani 1xBet

Kakšna je razlika med hendikepom in hendikepom pri 1xBet?

Dokaj pogosto vprašanje med novinci se glasi: “Ali sta handicap in hendikep pri 1xBetu ista stvar”? Odgovor je odvisen od tega, katero terminologijo in razlago boste uporabili. V našem članku se kot hendikep označuje samo evropski hendikep. Uporabljamo terminologijo, ki jo uporablja stavnica 1xBet. Vendar pa lahko v različnih virih na internetu najdete vzporedne uporabe izrazov handicap in handicap (sinonima). Če si na spletni strani stavnice ogledate načelo izračuna hendikepa, bodo zmagovalne le tiste stave, pri katerih je upoštevana številčna vrednost v izidu. Vračila se ne izplačujejo. Handicap je torej evropski handicap, kot je opisano zgoraj. Če vzamemo druge različice hendikepa glede na indekse, imajo uporabniki možnost dobiti zmago pri različnih izidih tekme ali vrniti stavo. To pa ni ravno hendikep, ki je izračunan na stavnem mestu 1xBet.

Kako lahko stavim na hendikep pri 1xBet?

Postopek sklenitve stave na prednostni položaj je dokaj preprost. Edina niansa je lahko pravilna izbira formata stave. Stavnica 1xBet ponuja različne številčne vrednosti, ki jih je vredno upoštevati pred oddajo stave. Prav tako je pomembno, da se pred sklenitvijo stave dobro seznanite s tekmo. Napačno razumevanje delovanja hendikepov pri 1xBet lahko privede do izgube stave. Če želite pri 1xBet skleniti stavo na formo, morate:

  1. Izberite stavo, ki vas zanima, iz ponudbe stavnice.
  2. Izberite želeno številčno vrednost. V ta namen lahko obiščete stran s stavami in si ogledate vse razpoložljive možnosti. Če se igralec nahaja na strani z vsemi dogodki, velja klikniti na številčno vrednost med kvotami. Nato se bo odprlo okno za izbiro vrednosti.
  3. Kliknite na želene kvote in prenesite stavo na stavni listek.
  4. Vnesite višino stave in izberite druge vrednosti za sklenitev stave.

Ставки на фору 1xBet Kot lahko vidite, sklenitev hendikepa ne vzame veliko časa. Več pozornosti je treba nameniti napovedovanju izida. To je tisto, kar je bistvo uspeha pri stavah. Za začetnike priporočamo našo šolo stav.

Več vprašanj o 1xBetovih hendikepih:

✅ Kaj pomeni hendikep v igri 1xBet?

Handicap je stava, pri kateri ima ena od strani številčno prednost (število golov, točk, napak itd.). Rezultat stave je odvisen od števila, znaka (plus ali minus) in vrste stave. Več informacij o izračunu izgubljenih stav najdete v članku.

▶️ Katere so različne razdelitve 1xBet?

Obstaja več načinov razvrščanja napredovanj: po znaku in po vrsti. Če pogledamo znak, delimo forfeite na pozitivne, negativne in ničelne. Glede na hendikep razlikujemo med lomljenimi in celimi hendikepi, evropskimi hendikepi in azijskimi hendikepi. V članku je na voljo kratek povzetek posebnosti posameznih hendikepov.

❔ Kako sklenem hendikep pri 1xBetu?

Za postavitev hendikepa mora igralec izbrati zahtevano številčno vrednost in nato še kvoto, na katero želi staviti. To lahko storite na strani s stavami ali v razdelku s stavnimi vrsticami stavnice. Nato sledi standardni postopek: rezultat dodajte na stavni listek in vplačajte stavo za želeni znesek.

Pomembne novice