Intro

Kaj je anti-express v igri 1xBet?

Антиэкспресс 1хБет
Danes je stavnica 1xBet ena od vodilnih na trgu športnih stav. Produktni oddelek podjetja ni odgovoren le za tehnološki razvoj portala, temveč prispeva tudi k nastanku novih storitev za uporabnike. Kot primer lahko navedemo, da so na spletnem mestu 1xBet že več kot 5 let na voljo protidobave. Zato ni presenetljivo, da je v številnih virih takšna stava neločljivo povezana z blagovno znamko 1xBet. Če te vrste stav ne poznate, vam bo naš članek v pomoč. V njem bomo opisali, kaj so 1xBet anti-extras in kako jih uporabiti.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je Anti-Axpress pri 1xBetu?

V članku o vrstah stav pri 1xbet smo že omenili anti-extras. Med drugim smo se dotaknili tudi same definicije. Kot lahko razberete iz imena, gre za nasprotno vrsto stave kot pri stavi parlay. In če je parlay stava sestavljena iz več nepovezanih dogodkov. Potem lahko pri stavi 1xBet zlahka opredelimo igro Anti-Multiplex. To je stava na več neodvisnih izidov, ki se odigra, če je vsaj en dogodek poražen. Tako je glavni namen anti-multipleksa sklenitev stave na tiste dogodke, za katere je določeno, da bodo izgubili. Pri tem se začetnikom poraja veliko vprašanj, med drugim: “Zakaj bi stavili na poraz?” Dejstvo je, da kombinacije na avtsajderje stavnikom omogočajo, da pogosteje zmagujejo. To je glavna prednost te vrste stav. Vendar pa ima v nasprotju s standardnimi kombinacijskimi stavami 1xBetova stava na nasprotnika nekaj pomanjkljivosti:

  • Nizke kvote. Ker lahko igralci stavijo na izrazite podvige, bodo možnosti za zmago veliko višje kot pri ekspresih. Da bi zmanjšali tveganje in ustvarili dobiček, stavnica ponuja nizke kvote za vse antike pri 1xBetu
  • Visoka marža. Po obračunu protivrednosti igralec zasluži majhen dobiček. Provizija stavnice je veliko višja kot pri drugih vrstah stav in je vključena v nizke kvote.
  • Ni na voljo za vse tekme. Po ogledu zanimivega dogodka je lahko uporabnik razočaran, ker nima možnosti staviti na 1xBet anti-extras. O razpoložljivosti takšne stave je mogoče izvedeti šele po dodajanju izida na stavni listek.

Kljub številnim pomanjkljivostim so stave proti izenačenju med uporabniki precej priljubljene.

Kje lahko pri 1xBetu najdem stavne kvote za anti stave?

Da bi pri 1xBetu našli anti-extras, mora igralec obiskati razdelek “Line” ali “Live”. Na strani je treba izbrati več kot dva dogodka in ju dodati na stavni listek. V oknu z izbiro vrste stave lahko preverite, ali je na voljo anti-Express. Kot smo že omenili, ta vrsta kombinirane stave ni na voljo za vse športne dogodke. To lahko ugotovite šele, ko dodate stavo na stavni listek. Pri 1xBet ni nobenega drugega načina za sklenitev stave anti-Axpress. Druge vrste stav so na voljo na strani športnega dogodka, razen kombiniranih stav Антиэкспресс в 1хБет

Katere so značilnosti sklepanja stav na anti stave pri 1xbet?

Uporabniki, ki pred tem niso sklenili nobene kombinirane stave, lahko svojo pot začnejo s stavami proti stavam. Kljub majhnim dobitkom jih je zelo enostavno oblikovati. O tem smo pisali v prejšnjem razdelku. Čeprav je oddaja 1xbet proti stavnih kvot precej preprosta, bodite pozorni na njihove značilnosti:

  • Vanje je treba vključiti vsaj 2 izida.
  • Za zmago v stavi mora biti vsaj en izid izgubljen.
  • Najvišji dobitek lahko stavnica omeji (določa ga omejitev 1xBet).
  • Dodatki proti izkupičku niso na voljo za vse stave.

Pri 1xbet ni nobenih drugih pomembnih funkcij za postavljanje protidobav. Z naše strani priporočamo, da v kombinacijo dodate čim več dogodkov. S tem boste znatno povečali svoje možnosti za zmago.

Pomembne novice