Intro

Izplačilo denarja iz 22Bet: metode in funkcije

Вывод денег 22Бет
22Bet je ena redkih stavnic, ki lahko svojim strankam ponudi široko paleto načinov plačila. V našem članku o tem, kako opraviti nakazilo pri 22Bet, smo opisali ključne možnosti za nakazilo sredstev na vaš stavni račun. Govorili smo tudi o veliki izbiri plačilnih metod, več kot 70 za vse trge. Kar zadeva dvigovanje denarja pri 22Bet, število razpoložljivih storitev presega 40. O tem, kako potekajo plačila in kako zasluženi denar dobite na svoj osebni račun, vam bomo povedali v novem članku.

Načini izplačila pri 22Bet

Kot smo že omenili v uvodu, imajo igralci na voljo več kot 40 načinov za dvig denarja pri 22Bet. Ob tem ima stavnica veliko prednost pred svojimi konkurenti. Če je igralec vplačal z več metodami, kot sta bančna kartica in denarnica s kriptovalutami, lahko sredstva dvigne na podatke katerega koli od teh orodij. Na drugih portalih je denar mogoče dvigniti le na račun, s katerega je bil deponiran. Več podrobnosti o pravilih za izplačilo pri 22Bet bomo obravnavali v naslednjem razdelku.

Načini izplačil pri 22Bet so konvencionalno razdeljeni na:

 • Bančne kartice. Nakazila lahko opravite na kartici Visa in MasterCard.
 • Elektronske denarnice. Spletna stran podpira Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet itd.
 • Plačilni sistemi. Prenose lahko opravite prek storitev Payeer in Neteller.
 • Bančna nakazila. Denar lahko prejmete s podatki o bančnem računu.
 • Kriptovalute. Stavnica podpira prenose v kriptovalute, kot so Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash itd.

Več o načinih plačila si lahko preberete na strani “Izplačilo sredstev” v svoji osebni omarici. Opozoriti je treba, da se število plačilnih metod in storitev lahko razlikuje glede na državo prebivališča igralca.

Postopek izplačila iz 22Bet

Stavnica je finančno vprašanje vzela zelo resno, saj je razvila jasna pravila za izplačilo denarja. Pravila si lahko preberete na uradni spletni strani stavnice v razdelku “Navodila”. Priporočamo, da si jih preberete in ugotovite, katere kršitve pravil bodo povzročile težave pri izplačilu denarja pri 22bet in celo blokado vašega računa. Žal po kršitvah ni vedno mogoče obnoviti dostopa do 22Betovega profila.

Вывод средств 22Бет

Celoten postopek dviga denarja iz 22Bet je precej preprost. Opisan je v naslednjih korakih:

 1. Prijavite se v svoj osebni kabinet in pojdite na stran “Izplačilo sredstev”.
 2. Izberite način plačila med tistimi, ki so na voljo za državo stalnega prebivališča stavnika.
 3. Izpolnitev obrazca: znesek za izplačilo in podatki o igralcu.
 4. Potrditev plačila in predložitev vseh potrebnih dokumentov.

Za prenos sredstev z igralnega računa na osebni račun mora biti uporabnik preverjen. O tej in drugih funkcijah bomo govorili v naslednjem razdelku.

Značilnosti izplačila denarja iz 22bet

Stavnica 22Bet je poskrbela, da je postopek izplačila sredstev z igralnega računa na osebni račun kar se da preprost. Predhodno smo opisali postopek, ki je sestavljen iz štirih točk. Vendar morajo biti novinci pozorni na naslednje značilnosti, brez katerih dvig denarja pri 22Betu ne bo mogoč:

 • Za izplačilo sredstev je treba preveriti profil. Za uspešno preverjanje identitete na spletni strani stavnice mora igralec izpolniti kartico s podatki o sebi (v razdelku “Osebni podatki”). Prav tako je treba predložiti skenirano kopijo dokumenta ali fotografijo s potnim listom ob obrazu.
 • Vloženi denar mora biti udeležen v stavah. Izplačati jih je mogoče šele po 100 % realizaciji prometa.
 • Na računu mora biti znesek denarja, ki je potreben za sklenitev stave. Najmanjši znesek denarja za izplačilo je 1,5 dolarja ali njegova protivrednost.
 • Denar je mogoče iz 22Bet dvigniti le na iste podatke računa, ki so bili uporabljeni za nakazilo (ni nujno, da tokrat).
 • Če imate na računu kakršne koli neizkoriščene bonuse, bodo ti zaseženi.

Вывод денег с 22Бет

Igralci bi morali biti pozorni tudi na takšne značilnosti prenosov denarja s spletne strani 22Bet:

 • Stavnica pri izplačilu denarja na vaš račun ne zaračunava provizije. Lahko pa jo zaračunajo plačilni sistemi, ki prenašajo sredstva. Pristojbine so na voljo na spletni strani izbrane storitve.
 • Izplačilo poteka 24 ur na dan, sedem dni na teden. Zahtevek za izplačilo oblikujete v svoji osebni omarici v razdelku “Izplačilo z računa”.
 • Za lastnike pametnih telefonov in tabličnih računalnikov so elektronski prenosi na voljo prek mobilne aplikacije. Na našem spletnem mestu najdete kratek članek o aplikacijah za operacijska sistema Android in iOS.

Običajno izplačilo sredstev poteka brez težav. Če pride do zamud pri prenosu denarja, se obrnite na ekipo tehnične podpore stavne družbe. To storite tako, da pišete v klepet v živo ali pošljete e-poštno sporočilo službi.

Pomembne novice