Intro

Dostop do spletnega mesta 1xBet: nasveti za primere, ko je spletno mesto blokirano

1хБет заблокирован
Lokalni organi pogosto blokirajo stavnice, ki ponujajo spletne storitve. To je posledica uporabe offshore licenc, ki jim omogočajo sprejemanje igralcev na spletnem mestu, ne da bi morali biti certificirani pri lokalnih registrarjih. Zato se morajo igralci spopadati z blokirano spletno stranjo 1xBet in iskati dostop do portala. O tem, kako rešiti to težavo, bomo razpravljali v novem članku.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xBet blokiran: omejitev dostopa do spletnega mesta

Kljub liberalizaciji poslovanja z igrami na srečo v številnih državah so dejavnosti stavnic in igralnic še vedno prepovedane. Leta 2020 so strokovnjaki družbe CasinoBelarus opravili študijo in ugotovili, da so igralnice nezakonite v 30 % držav sveta. Žal članek ne vsebuje podatkov o stavnicah. Vendar lahko domnevamo, da je tudi takih držav vsaj 25 % (v nasprotju z igrami na srečo so stave na šport pogosto dovoljene). Zato ni presenetljivo, da se igralci srečujejo s problemom blokade spletnega mesta 1xBet.

Razlogi za blokado dostopa do spletnega mesta 1xBet so preprosti: pomanjkanje lokalne licence ali prepoved športnih stav. V obeh primerih morajo igralci poiskati vrzeli, da lahko dostopajo do portala za igre na srečo. O tem, kakšni so načini za izogibanje prepovedim, ko je 1xBet blokiran, bomo razpravljali v nadaljevanju.

Dostop do 1xBet: možni načini za izogibanje blokadi

Ob obisku razdelka “Obid blokade” na spletnem mestu 1xBet je igralec seznanjen z vsemi razpoložljivimi načini dostopa do spletne strani stavnice. Uporabniki lahko uporabijo mobilno aplikacijo, programsko opremo za osebne računalnike, uradno ogledalo, brskalnik 1xBet, storitve VPN.

dostop do 1xBet prek mobilne aplikacije

Stavnica igralcem ponuja priročno aplikacijo na operacijskih sistemih Android in iOS. Z njo lahko z mobilnih naprav hitro sklenete stave na športne in nešportne dogodke. Poleg tega ima aplikacija možnost, da zaobide blokade in pridobi podatke z več strežnikov 1xBet hkrati. Aplikacijo lahko prenesete iz razdelkov “Obid blokade” ali “Aplikacija za pametne telefone”. Upoštevajte, da je aplikacija za operacijski sistem Android na voljo le za prenos s spletne strani stavnice, medtem ko je za operacijski sistem iOS na voljo v trgovini AppleStore. Podrobnosti o namestitvi so opisane na portalu 1xBet.

dostop do 1xBet – programska oprema 1xWin

Naslednji način za reševanje težav z dostopom do spletnega mesta 1xBet je namestitev programa za operacijska sistema Windows in Mac OS. Zahvaljujoč programu 1xWin lahko igralec vplačuje športne stave, vplačuje in izplačuje sredstva z izogibanjem vsem omejitvam. Enostavna in priročna možnost za stave s prenosnih in namiznih računalnikov.

1хБет доступ к сайту

programska oprema 1xBet Access za pridobitev ogledal

V prejšnjem članku smo vam povedali, kaj so 1xBetova ogledala in kako vam omogočajo alternativni dostop do spletnega mesta. Če se želite izogniti iskanju trenutnega ogledala spletnega mesta na internetu, lahko namestite programsko opremo 1xBet Access. Z njo ima igralec vedno na voljo delujoče ogledalo strani. Zdaj je dostop do portala za igre na srečo vedno odprt.

1xBet Browser – hiter dostop do portala

Uporabniki Appla lahko v nasprotju z aplikacijo 1xWin uporabljajo poseben brskalnik 1xBet. Ta ima tako kot Opera vgrajeno storitev VPN, s katero lahko obidete blokiranje spletnih strani. Zato težava z blokiranjem 1xBet ni več aktualna. Brskalnik se nenehno posodablja, kar igralcem omogoča, da ga uporabljajo kot alternativo brskalniku Safari.

Blokirana 1xBet: Preprosta rešitev: storitve VPN

Za prenos uradnih aplikacij s spletne strani stavnice 1xBet se je treba najprej prijaviti nanjo. V tem primeru priporočamo uporabo katere koli od priljubljenih storitev VPN. To so lahko Touch VPN, ZenMate, Secure VPN itd. Ker je na trgu na voljo veliko različnih naprav za spreminjanje IP-naslovov in vročih točk, je bolje, da stavničarji izberejo možnost po lastni izbiri.

Pomembne novice