Intro

Dostop do območja: Kako lahko obnovim svoj račun pri 1xBet?

Восстановить доступ 1хБет
Pogosto se zgodi, da uporabniki pozabijo ne le svoje geslo, temveč celo prijavo v svoj račun. Če se znajdete v težavah s storitvijo 1xBet, vam ni treba skrbeti. V tem primeru priporočamo, da poskusite ravno obnoviti dostop in se ne registrirate ponovno, saj lahko stavnica trajno blokira uporabnika pri registraciji z istimi osebnimi podatki (ime in priimek, pošta, bančni računi). V tem članku si bomo ogledali, kako se prijaviti, kako obnoviti uporabniško ime in geslo 1xBet iz osebnega računa in kako ponovno pridobiti dostop do svojega računa na spletni strani stavnice.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako se prijaviti v 1xBet?

Vsak stavnik ob registraciji pri 1xbet dobi edinstveno identifikacijsko številko – ta 9-mestna številka je tudi številka igralnega računa na spletni strani stavnice. Uporabite jo lahko tudi za prijavo na spletno stran, saj služi kot identifikacijska številka igralca, tako kot vaša e-pošta ali telefonska številka. Svojo osebno identifikacijsko številko najdete v storitvi myAlpari v zgornjem desnem kotu. Za prijavo morate vnesti svoje uporabniško ime (e-pošta, mobilni telefon ali številka ID) in nato še geslo.

Kako si lahko zapomnim svojo prijavo za 1xBet?

Prijava na spletno stran stavnice je lahko poleg e-poštnega naslova tudi številka mobilnega telefona ali edinstven ID, ki se oblikuje med registracijo uporabnika. Če ti načini prijave iz nekega razloga niso na voljo, se lahko poskusite prijaviti prek enega od družbenih omrežij. Če zgornje možnosti niso delovale, je zadnja možnost, da obnovite svoje uporabniško ime, da se obrnete na ekipo tehnične podpore 1xBet na način, ki vam ustreza. Vendar pa bodite pri tem pristopu pripravljeni, da svetovalcu predložite vse potrebne dokumente, ki dokazujejo vašo identiteto. Ker je stavnica zelo stroga glede vseh vrst goljufij in prevar in za poskus ponovne registracije z istimi osebnimi podatki lahko prejmete doživljenjsko prepoved in bo precej težko dokazati, da niste prevarant. Zato bodite previdni in pazljivi, si nekam zapišite svoje prijavne podatke za 1xBet? Вход в 1хБет

Kako lahko izvem svoje prijavne podatke za 1xBet?

Ko odprete obrazec za prijavo na spletno stran 1xBet, lahko opazite, da lahko igralec kot prijavo vnese svoj e-poštni naslov, identifikator (ID) ali telefonsko številko (v polju “Prijava” morate klikniti na ustrezen gumb). To nekoliko otežuje dostop do spletnega mesta, če igralec pozabi svojo prijavo za 1xBet. Če si ga želite zapomniti, morate:

  1. Poiščite e-poštno sporočilo stavnice. Med registracijo prek e-pošte boste morali potrditi svoj račun (klikniti morate na povezavo). Če obstaja takšno elektronsko sporočilo, je vredno uporabiti svoj elektronski naslov kot prijavo.
  2. Poskusite vnesti svojo telefonsko številko. Če se je uporabnik registriral prek nje, se je mogoče prek številke tudi prijaviti ali pridobiti geslo.
  3. V brskalniku poiščite shranjene prijave/gesla za dostop do 1xBet. Morda so bili vaši podatki za prijavo shranjeni po vaši prvi prijavi.

Če nobena od predlaganih možnosti ni pomagala, je treba za pomoč zaprositi službo za podporo 1xbet. Vendar pa boste za ponovno pridobitev dostopa potrebovali identifikacijo – za preverjanje identitete boste morali predložiti svoj potni list. Zato vam priporočamo, da pišete na e-pošto ali klepet, saj lahko takoj pošljete svoje dokumente za preverjanje profila.

Kako obnoviti geslo 1xbet?

Igralci ne pozabijo le svojega uporabniškega imena. Precej pogosto se pojavljajo težave s prijavo v osebni račun prek pozabljenega gesla od 1xbet. V tem primeru ga morate obnoviti. Za to morate pritisniti gumb “Prijava” in nato “Pozabljeno geslo”. Stavnica vam bo ponudila 2 načina identifikacije: po elektronski pošti in prek mobilnega telefona. Izberite tistega, ki ste ga uporabili med registracijo. Če ste uporabili standardno shemo – e-pošto – jo morate vnesti v polje in klikniti “Ustvari novo geslo”. Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo do spletne strani stavnice. Novo geslo lahko ustvarite, ko kliknete na povezavo. Če ste pri ustvarjanju e-pošte uporabili svojo telefonsko številko, lahko dostop do svojega profila 1xBet obnovite prek SMS sporočila. V ta namen morate v polje vnesti svojo številko in počakati na SMS s kodo. To je treba vnesti v obrazec, nato pa bo stavnica odprla zaslon za ustvarjanje novega gesla. Ko preizkusite vse zgoraj navedene možnosti in ni rezultata, se morate obrniti na ekipo tehnične podpore stavnice 1xBet. To lahko storite po elektronski pošti (odgovor boste dobili v 24 urah), klepetu (odgovor boste dobili v 5-10 minutah) ali telefonu (pomoč boste dobili v 10 minutah) Смена пароля 1хБет

Kako lahko spremenim geslo pri 1xBet?

Če ima igralec dostop do osebnega kabineta, je spreminjanje gesla 1xbet precej preprosta in hitra operacija. Sama stavnica priporoča, da občasno spremenite geslo, da bo vaš račun varen. Za izvedbo spremembe gesla v 1xbet mora igralec opraviti naslednje korake:

  • Pojdite v svojo osebno omaro.
  • Na strani “Osebni podatki” kliknite na svinčnik nasproti polja “Vaše geslo”.
  • Dvakrat vnesite svoje staro in dvakrat novo geslo.

Po kliku na gumb “Shrani” bo igralec dobil novo geslo 1xbet računa. Zdaj priporočamo, da ga shranite tako, da ga zapišete v beležnico. Prav tako lahko ob prvi prijavi v svoj osebni kabinet označite polje “Zapomni si”. Spletna stran 1xBet si bo zapomnila vnesene podatke in ob naslednji prijavi v račun bo prijava potekala samodejno ali polavtomatsko.

Kako lahko obnovim svoj račun 1xBet?

Včasih se zgodi, da uporabnik pri poskusu dostopa do svojega profila ugotovi, da je bil njegov račun blokiran ali izbrisan. To se pogosto zgodi, ko igralci kršijo pravila uporabe. Veliko ljudi 1xBet privlači zaradi svoje zanesljivosti, enostavne uporabe in široke ponudbe iger. Vendar pozabijo, da se za vsem tem skriva tudi močan varnostni sistem. Posebnost pisarne je, da ljudje posredujejo svoje osebne podatke in morajo biti prepričani, da so ti na varnem in niso razkriti tretjim osebam. Zato je vsako dejanje, ki pri stavnici 1xBet vzbuja dvome, igralcu takoj poslano na prepoved. Pogosto se zgodi, da povsem neupravičeno. Kaj storiti, če je vaš račun blokiran ali izbrisan, preberite v nadaljevanju. 1хБет вход официальный сайт букмекера Če želite po blokadi dvigniti denar, napišite elektronsko sporočilo podpori. Takoj priložite dokumente, ki dokazujejo vašo identiteto. Priporočljivo je, da dodate več dokumentov: potni list, vozniško dovoljenje, vojaško izkaznico itd. Včasih je to dovolj za preverjanje in podpora vam bo vrnila dostop do računa 1xBet ali vam omogočila dvig denarja. Vendar imejte v mislih, da lahko po uspešnem preverjanju prejmete elektronsko sporočilo varnostne ekipe, ki vas obvešča, da stavnica ne sodeluje več z vami in trajno izbriše vaš račun. Če se boste ponovno poskušali registrirati pri 1xbet in odpreti račun, bo ta ponovno blokiran. V tem primeru je nemogoče karkoli dokazati in nima smisla kontaktirati podpore.

Pomembne novice