Intro

Brisanje računa 1xBet: razpoložljive možnosti

Удаление аккаунта 1хБет
Ko ustvarite račun in se seznanite z možnostmi stavnice, bodo nekateri igralci morda želeli izbrisati svoj račun 1xBet. Ta odločitev se pogosto pojavi pri uporabnikih, ki so izgubili zajeten znesek in želijo prekiniti niz izgub. V vsakem primeru vprašanje “kako izbrisati račun na 1xbet?” ostaja aktualno. Nanj bomo odgovorili v tem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Načini izbrisa računa 1xBet

“Zamrznitev” profila iger na srečo 1xbet

Če pozorno preberete osebni kabinet 1xbet, lahko igralci opazijo, da ni gumba za izbris računa. V skladu s pogoji stavnice igralčevega profila ni mogoče izbrisati, temveč ga je mogoče le “zamrzniti”. Če se obrnete na podporo prek katerega koli od opisanih kanalov, bo igralec prejel en odgovor: “1xbet računa ni mogoče izbrisati. Po treh mesecih brez kakršnih koli prenosov se prestavi v status “neaktiven”. Vendar pa se podatki uporabnika ne izbrišejo iz baze podatkov”. Igralci lahko torej obnovijo svoj profil, kot je opisano v nadaljevanju. Tako imamo situacijo, v kateri osebni podatki igralcev in tudi račun 1xbet niso izbrisani. Če uporabnika ne skrbijo podatki iz potnega lista stavnice, je dovolj, da se 90 dni (3 mesece) ne prijavi v osebni račun in račun bo “zamrznjen”. Upoštevajte, da 1xBetov profil ne bo vedno neaktiven po izteku zgoraj navedenega niza. Na forumih o igrah na srečo lahko najdete informacije, da je bila prijava v osebni račun izvedena in po 4 mesecih. Zato ta metoda ne zagotavlja 100-odstotnega jamstva.

Če želite sprožiti blokado računa 1xbet

V skladu z istimi pravili stavnice se lahko profil igralca izbriše zaradi kršitve pogojev pisarne. Če se želi stavnik zateči k takšni radikalni metodi, potem je to vredno:

  • Stave na prirejanje rezultatov tekem.
  • Uporaba shem, npr. sklepanje stav na “vilice”.
  • Sodelovanje na tekmi in vplivanje na izid (velja za trenerje in sodnike).
  • Ustvarjanje več računov na spletnem mestu stavnice.

Pred uporabo zgornjih potez je vredno umakniti ves denar z računa. V nasprotnem primeru bodo blokirani. Prav tako ne smete pozabiti, da blokada računa 1xbet pomeni, da igralec ne bo mogel več uporabljati storitev pisarne. Poleg tega se lahko znajde na črni listi vseh stavnic. S tem se bodo njegove stavne dejavnosti krepko končale Личный кабинет 1хбет

Razlogi, zakaj ne morete izbrisati računa 1xBet

Ko igralci ugotovijo, da ne morejo izbrisati svojega računa 1xbet, so zaradi tega ogorčeni. Vendar ima stavnica razloge, zakaj je takšno pravilo zapisano v pogojih uporabe poslovalnice. Prvič, veliko igralcev nima nič proti temu, da ustvarijo nov račun z uporabo svoje priporočilne povezave. Hkrati se stari izbriše. V preteklosti je to dobro delovalo. Danes pa je to razlog za blokado računa pri 1xbet. Ko je račun enkrat blokiran, bodo vsi ponovni poskusi ustvarjanja računa neuspešni. Drugič, igralci so dovzetni za čustva. Kot smo se že spomnili v uvodnih informacijah, po velikem porazu stavničarjev ne moti izbris njihovega računa. Na ta način stavnica igralce zavaruje pred nepremišljenimi odločitvami. Tretjič, stavnice morajo določeno obdobje hraniti osebne podatke uporabnikov, da bi preprečile pranje denarja in druge goljufive sheme. Stavnice si lahko izmenjujejo informacije o zlorabah in blokirajo njihove račune (če so podatki na voljo).

Obnovitev računa 1xbet

Če igralec svojega osebnega računa ni obiskal več kot 90 dni in je bil “zamrznjen”, ga lahko enostavno ponovno aktivira. Če želite obnoviti svoj račun 1xBet, se obrnite na enega od kanalov za podporo, npr. klepet ali e-pošto security@1xbet-team.com. Po odgovoru na nekaj vprašanj ali posredovanju dodatnih podatkov bo igralčev račun obnovljen. Upoštevajte, da računa 1xBet, ki ga je izbrisala stavnica, ni mogoče obnoviti.

Pomembne novice