Intro

bonus program 1xBet: kako lahko dvignem denar?

Бонусная программа 1хБет
Vsi uporabniki po odprtju računa samodejno postanejo člani 1xBet Bonus programa. Seveda se lahko stavnik odjavi od prejemanja točk in dodatnih sredstev. Vendar pa je imetje bonus računa priložnost za zbiranje in pretvorbo prejetih nagrad v pravi denar. Za to pa je treba staviti 1xbet bonus. O tem, kako prenesti denar z bonus računa na glavni račun, bomo govorili v današnjem članku.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kaj je bonus račun pri 1xbet?

Kot smo že omenili v uvodu, uporabniki 1xbet po registraciji samodejno postanejo udeleženci bonusnega programa. Odprejo bonus račun pri 1xbet, ki bo prejel nagrade v obliki točk ali posebnega denarja. Prvo vrsto nagrade lahko zamenjate za brezplačne stave ali vrtljaje, ki jih je nato treba staviti v skladu s pravili stavnice. Drugo pa lahko takoj uporabite za stave ali igranje iger. Vendar je treba dobitke staviti.

Nagrade na svoj bonus račun pri 1xBet lahko dobite med registracijo, za aktivno in uspešno igro na spletnem mestu, pravilne stavne napovedi, sodelovanje v tekmovanjih in promocijskih programih. Več podrobnosti o bonus točkah in sredstvih v bonus programu je obravnavanih v posebnem članku na spletni strani.

Kako lahko osvojim bonus 1xBet?

V skladu s pogoji bonus programa 1xbet lahko uporabniki prejmejo več vrst nagrad: denar, brezplačne stave (freebies) in brezplačne obrate (freespins). Poleg tega stavljavci zaslužijo posebne točke, ki jih je mogoče pretvoriti v bonuse, opisane zgoraj na strani z izložbo promocijskih kod. O tem postopku smo podrobneje pisali na spletni strani.

Vse nagrade, ne glede na vrsto, je treba unovčiti v skladu s pogoji promocije. Praviloma je treba to storiti v omejenem času (od 24 ur do enega meseca) in uporabiti bonuse v določenih dogodkih ali igrah. Na primer, za osvojitev bonusa 1xBet v športnih igrah mora igralec staviti več stav. V tem primeru mora kombinirana stava vključevati določeno število dogodkov z minimalno kvoto, ki ni nižja od določene vrednosti. Šele ko so ti pogoji izpolnjeni, se bonusna sredstva prenesejo na igralčev glavni račun. V nasprotnem primeru bo bonus razveljavljen.

Kako lahko uporabljam bonusni račun pri 1xBet?

Vsi uporabniki niso seznanjeni z bonusnim programom 1xBet ali pa ga ne uporabljajo. Razlog za to je nerazumevanje pogojev (opisanih v članku o bonusnem programu) ali negativne izkušnje pri sodelovanju v promocijah in bonusih zunaj portala stavnice. Po našem mnenju bi morali takšni uporabniki ponovno razmisliti o svojem mnenju glede bonusnega programa 1xBet. Uporaba bonus računa pri 1xBetu je cenovno ugoden način za povečanje dobitkov, ki se jim stavnik preprosto odpove.

Акции и бонусы 1хБет

Zahvaljujoč bonusom lahko uporabniki izpopolnijo svoje znanje v novih igrah ali eksperimentirajo z novimi vrstami stav. In če pravilno napoveste tekmo ali odigrate zmagovalno igro, na primer pri igrah s kartami, lahko dobite lep bonus h končnemu znesku.

Da bi igralec lahko začel uporabljati bonus račun 1xBet, se mora seznaniti s pogoji za prejemanje bonus točk in bonus sredstev (informacije najdete v članku Bonus program). Poleg tega se morate seznaniti s pravili o stavljenju bonusa. Čeprav stavnica 1xBet vsem igralcem ponuja pravo priložnost za pridobitev nagrad, se lahko pogoji stavljenja zdijo zapleteni za novince. Zato je treba začeti s “preprostimi” promocijami.

Ko je bonus nakazan na račun, mora igralec ugotoviti, katero vrsto nagrad je prejel. Če so to točke, jih zamenjajte za brezplačne nagrade ali brezplačne vrtljaje. Po drugi strani pa je treba bonusna sredstva vložiti v športne dogodke ali igre. Pomembno si je zapomniti, da imajo vse nagrade omejen čas uporabe, dobitke pa je treba staviti.

Kako lahko porabim svoj bonusni račun 1xBet?

Mnogi novinci si ob branju 1xbet marketinškega gradiva o bonusih te nagrade morda napačno razlagajo. Zdi se jim, da lahko prejeta sredstva uporabijo kot osnovna sredstva. Vendar bonusnega računa 1xbet ni mogoče porabiti takoj. Namesto tega lahko uporabnik svoje nagrade stavi v stavah ali igrah. V tem primeru se prejeti dobitki (v primeru uspešnega izida stave) ne bodo nakazali na glavni račun. Preden ga je mogoče dvigniti s spletne strani stavnice, ga je treba večkrat staviti.

Tako stavniki ne morejo porabiti bonusnih rubljev ali katere koli druge valute na 1xbet. Za ves bonusni denar veljajo obvezne stave. In ker je ta postopek sestavljen iz več stopenj, ni vedno mogoče dvigniti celotnega zneska na glavni račun.

Kako lahko prenesem sredstva z bonusnega računa na svoj glavni račun 1xbet?

V večini primerov uporabniki zavestno sodelujejo v promocijah in so nagrajeni v obliki bonusov. Vendar pa lahko novinci prejmejo bonuse od stavnice tudi “od zunaj”. Zato se pogosto sprašujejo, kako jih prenesti z bonusnega računa na glavni 1xbet račun? V prejšnjih poglavjih smo že pisali o ključnih korakih v tem postopku:

  • Določitev vrste bonusa: sredstva, brezplačni dobitki ali brezplačni vrtljaji.
  • Seznanitev s pogoji stavljenja nagrad.
  • Upoštevanje vseh priporočil stavnice za prenos sredstev na vaš glavni račun.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Na ta način uporabniki ne morejo prenesti bonusov na svoj račun, ne da bi jih stavili. Prava stavna strategija in sreča sta natanko tisto, kar bo pomagalo bonusno nagrado pretvoriti v pravi denar.

Kako lahko izplačam svoj bonus 1xBet?

Ko ste na svoj posebni račun prejeli bonus, se morate podrobno seznaniti s posebnostmi njegove uporabe. Praviloma je treba športne bonuse staviti z ekspresnimi stavami. Višina stave, število dogodkov in kvote so odvisni od promocije. Natančne informacije so na voljo v razdelku PROMO.

Kar zadeva igre na srečo, stavnica 1xbet postavlja omejitve glede uporabe brezplačnih vrtljajev v igralnih avtomatih. Tako imajo uporabniki možnost uporabiti brezplačne vrtljaje in nato v igrah, ki jih določajo pravila, osvojiti nazaj denar. Informacije na to temo lahko najdete tudi na strani s promocijami (razdelek PROMO).

Pomembne novice