Intro

aplikacija 22Bet za Android: uporaba za stave

Мобильное приложение 22Бет Android
Danes je mobilnost v svetu vse bolj cenjena. Zato pametni telefoni s stalnim spletnim dostopom spremljajo odraslo osebo 24 ur na dan. Med prevozom na delo, med odmori, celo med kosilom ali večerjo si veliko ljudi vzame čas za “brskanje” po internetu. Zakaj torej ne bi svojega časa preživeli na prijeten in koristen način? Prenesite aplikacijo 22Bet za Android in uživajte v uporabniku prijaznem vmesniku ter možnosti sklepanja stav kadar koli in kjer koli želite. Za stavljenje z mobilnega telefona potrebujete le internetno povezavo, ki je danes že nekaj povsem običajnega.

Prenesite in namestite aplikacijo 22Bet za Android

Uradno aplikacijo 22Bet za Android lahko prenesete samo s spletne strani. Žal je Google prepovedal uporabo aplikacij za igre na srečo na svojem spletnem mestu Google Play. Zaradi tega je zelo težko namestiti programsko opremo na vaš pametni telefon. Še posebej, če igralci nimajo dostopa do uradnega spletnega mesta (v državi je blokirano).

Kljub temu, da vse države igralcem ne morejo omogočiti dostopa do spletnega mesta, še vedno ne poskušajte najti in namestiti mobilne aplikacije 22Bet iz drugih virov. Če to storite, tvegate, da boste izgubili dostop do svojega profila na spletnem mestu. Prevaranti bodo lahko vaše osebne podatke uporabili v svojo korist. Edina stvar, ki vam jo lahko priporočimo, je, da uporabite vire, s katerimi lahko obidete blokado spletnega mesta 22Bet.

Tako ste se prijavili na uradno spletno stran 22Bet. Na desni strani zaslona, tik pod kuponom, se nahaja pasica z naslovom “22Bet Mobile Apps”. Kliknite na “Podrobnosti” in odprla se bo nova stran, na kateri boste vprašani, za kateri operacijski sistem želite prenesti aplikacijo. Namestitveno datoteko izberete tako, da sledite povezavi “Download Android app” in sledite navodilom za prenos. To je zelo preprosto:

 1. V pojavnem oknu dajte soglasje za prenos.
 2. Pojdite v nastavitve telefona. V razdelku “Varnost” dovolite namestitev iz neznanih virov.
 3. Ko je drsnik “Dovoli za ta vir “* nastavljen na aktivno vrednost, pritisnite gumb “Nazaj”.
 4. Zaženite namestitveno datoteko. V oknu, ki se prikaže, kliknite “Namesti”.
 5. Končano! Uživajte v prednostih mobilne aplikacije 22Bet za Android.

*Po namestitvi aplikacije lahko ponastavite nastavitve telefona na prvotno stanje.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Še enkrat vas želimo opozoriti, da je aplikacija popolnoma varna za vaš telefon in za vas, če jo prenesete po navodilih z uradnega spletnega mesta. Stavna družba ne odgovarja za varnost uporabe mobilne aplikacije 22Bet za Android, prenesene iz drugih virov.

Prednosti aplikacije 22Bet Android

Ko boste aplikacijo 22Bet namestili na svoj pametni telefon, boste prijetno presenečeni. Podpira popolnoma vse funkcije uradne spletne strani, v nekaterih trenutkih pa ima celo svoje prednosti. Oglejmo si glavne:

 • Hitrost. Tudi če imate šibek internetni signal, je aplikacija v primerjavi z mobilno različico spletnega mesta precej hitra.
 • Aplikacija je enostavna za uporabo, ima intuitiven vmesnik in podpira vse funkcije, ki jih potrebujete za hitro in enostavno stavljenje.
 • Na voljo ješirok nabor funkcij. Nabor funkcij je podoben kot v brskalniški različici spletnega mesta. Izvajate lahko klasične stave, si ogledate tekmo v živo in takoj sklenete stavo, si ogledate video prenos tekme, igrate v igralnici in še veliko več.
 • Na voljo je bonus za začetnike. Ko namestite aplikacijo 22Bet za Android, novi igralci prejmejo bonus za dobrodošlico.
 • Statistika dogodkov v živo. Dogodke in tekme v živo si lahko ogledate brez registracije.
 • Prenosdenarjavčasu okrogle ure. Možnost opravljanja finančnih operacij ob katerem koli času dneva.
 • Spletni klepet. dostop do klepeta v živo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 7 dni v tednu.

Stavna družba nenehno posodablja mobilno aplikacijo 22Bet za Android, širi njene funkcije in izboljšuje njeno funkcionalnost. Zato ostanite z nami in posodobite različico za še bolj priročne športne stave pri 22Bet.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

Vlaganje stav v aplikaciji 22Bet za Android

Kot smo že omenili, je uporaba aplikacije 22Bet zelo preprosta. Za sklenitev stave morate najprej izbrati šport (klasični ali e-šport). Seznam je takoj na vrhu zaslona v obliki ikon ali pa se skriva v hamburger meniju v zgornjem levem kotu strani.

Nato se po celotnem zaslonu telefona prikaže preglednica s trenutnimi dogodki. Kliknite na kvote, ki vas zanimajo, in dodajte stavo na stavni listek. Po tem se odpre stran s kuponom. Tu boste morali določiti velikost in vrsto stave (v primeru, da dodate več kot eno izbiro). Zadnji korak je, da s klikom na ustrezen gumb vplačate kupon. Vaša stava je sklenjena!

Pomembne novice