Intro

aplikacija 1xBet za iPhone: kako prenesti in namestiti?

Как скачать 1xBet на Айфон
Lastniki telefonov iPhone (iPhone) lahko vplačujejo stave prek spletnega mesta 1xBet (optimizirano je za velikost zaslona) ali z uporabo mobilne aplikacije. Slednje orodje je zelo priljubljeno pri izkušenih uporabnikih. Vendar pa imajo novinci veliko vprašanj o prenosu programske opreme na telefon, njeni namestitvi na telefon iPhone in pravilni uporabi. Zato smo pripravili odgovore na priljubljena vprašanja o današnji temi.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako prenesem 1xBet na svoj iPhone?

programska oprema1xBet je na voljo za prenos na AppStroru. Tako lahko igralci aplikacijo 1xBet na svoj iPhone namestijo neposredno s svojega telefona. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na tržnico aplikacij in poiščete ustrezno aplikacijo po imenu stavnice. Neposredno povezavo na AppStrore lahko vzamete tudi s spletne strani stavnice. Upoštevajte, da na portalu pisarne ni pripravljene namestitvene datoteke za prenos 1xBet on iPhone.

Kako prenesti 1xBet na iPhone v Rusiji?

Dejavnosti stavne družbe 1xBet v Rusiji niso zakonite. Spletno mesto družbe je blokirano s strani Roskomnadzorja. Zato morajo stavniki uporabiti dodatno programsko opremo ali zrcala 1xBet, da obidejo blokado. Med njimi je mobilna aplikacija 1xBet za iPhone. Za njen prenos ni treba obiskati uradnega spletnega mesta stavnice. Aplikacijo 1xBet za iPhone v Rusiji lahko prenesete s tržnice. V tem primeru pri namestitvi in nadaljnji uporabi aplikacije ne bi smelo biti težav.

Če je stran z aplikacijo blokirana, morate:

  1. Pojdite v Nastavitve – Apple ID **** (e-pošta uporabnika) – Ogled in spremenite zemljepisno lokacijo iz Rusije v Ukrajino, kjer spletno mesto ni blokirano.
  2. Vrnite se na stran aplikacije v uradni trgovini Apple in prenesite programsko opremo.
  3. Namestite aplikacijo 1xBet v svoj iPhone in ponovno spremenite geolokacijo.

Вход в мобильную версию 1xBet

Kje lahko prenesem 1xBet na iPhone?

Na to vprašanje smo že odgovorili v prvem poglavju. Aplikacijo 1xBet za iPhone lahko najdete na uradni tržnici stavnice. Ker politika podjetja Apple ne prepoveduje uporabe aplikacij za igre na srečo, lahko uporabniki prenesejo in namestijo programsko opremo iz trgovine AppStore.

Na stavnih portalih lahko najdete stavno aplikacijo 1xBet za iOS. Vendar pa ne priporočamo nameščanja aplikacij iz zunanjih virov. To ni varno in lahko povzroči izgubo dostopa do vašega računa. Poleg tega lahko napadalci uporabijo podatke na vašem mobilnem telefonu za svoje namene.

Zakaj se aplikacija 1xBet ne prenese na moj iPhone?

Če igralec ne more dostopati do strani AppStore, lahko poskusite z metodo, opisano v “Kako prenesti 1xBet na iPhone v Rusiji?” Če lahko dostopate do strani, vendar se program ne namesti, morate preveriti nastavitve iPhona. Morda je bil telefon pred kratkim posodobljen in ne podpira različice aplikacije za igre na srečo 1xBet. S tem vprašanjem se lahko obrnete na operaterje vroče linije stavnice. Spomnimo, da so vam na voljo 24 ur na dan.

Pomembne novice