Intro

22Bet iOS aplikacija za stave

Приложение 22Bet на iOS
Vedno več uporabnikov storitve Bet 22Bet vplačuje stave prek mobilnih telefonov. Čeprav je spletno mesto stavnice v celoti prilagojeno za zaslone pametnih telefonov in na pripomočkih deluje hitro, pa je stavljanje prek aplikacije veliko bolj priročno. Zato je razvojna ekipa pripravila mobilno aplikacijo 22Bet za operacijska sistema Android in iOS. Kako deluje aplikacija za Android, smo razložili v enem od prejšnjih člankov. V našem novem članku bi radi predstavili 22Bet za iOS.

Prenos in namestitev mobilne aplikacije 22Bet za iPhone

Uporabniki operacijskega sistema iOS imajo prednost pred lastniki pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android. Mobilno aplikacijo 22Bet lahko na svoje telefone iPhone prenesejo neposredno iz uradne trgovine App Store. Povezavo do aplikacije lahko najdete tudi na spletni strani stavnice. Če se odpravite v razdelek “Mobilna aplikacija” in izberete namestitveno datoteko za iOS, bo igralec preusmerjen na stran App Store.

Možnost namestitve neposredno s tržnice novincem precej olajša namestitev programske opreme. Če je stran stavnice blokirana, vam ni treba iskati načinov, kako zaobiti 22Betovo blokado. Programsko opremo lahko hitro prenesete iz uradnega vira.

Postopek namestitve mobilne aplikacije 22Bet na iOS je naslednji:

 1. Poiščite aplikacijo stavnice prek iskalnika.
 2. Namestitev začnite s pritiskom na gumb “Namesti”, potem ko potrdite dejanje in programu podelite dovoljenja.
 3. S svojim uporabniškim imenom in geslom se avtorizirajte v mobilni aplikaciji 22Bet. Novinci se lahko v 22Bet registrirajo z uporabo elektronske pošte ali telefonske številke.

V nekaterih primerih imajo uporabniki še vedno težave pri nameščanju mobilne aplikacije 22bet na iPhone. Ponudniki internetnih storitev lahko stran blokirajo. V tem primeru mora igralec storiti naslednje:

 1. V svoji napravi pojdite v nastavitve Trgovine z aplikacijami.
 2. Odprite razdelek Apple ID.
 3. Kliknite “View Apple ID” in vnesite svoje geslo.
 4. Izberite “Country/Region” in tapnite “Change Country or Region”.
 5. Na seznamu poiščite državo, v kateri športne stave niso prepovedane, na primer Ciper. Shranite opravljene spremembe.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Če ta korak ne pomaga, se lahko obrnete na podporo in zahtevate namestitveno datoteko mobilne aplikacije 22Bet. V tem primeru jo bo moral igralec namestiti ročno. Pri tem je treba na telefonu izvesti dodatne korake:

 1. Pojdite v nastavitve telefona, razdelek “Splošno” – “Profili” ali “Profili in upravljanje naprave” (odvisno od različice sistema).
 2. Nastavite verodostojnost razvijalca aplikacije. To storite tako, da kliknete ime profila razvijalca* pod naslovom “Corporate Programme”.

*Sistem bo sam zaznal namestitveno datoteko in prikazal njeno ime.

 1. Po potrditvi se lahko vrnete na preneseno datoteko in ročno namestite mobilno aplikacijo 22bet na iOS.

Ko namestite aplikacijo 22Bet, lahko začnete sklepati stave.

Prednosti aplikacije 22Bet za iOS

Mobilna aplikacija 22bet je zaradi svojih prednosti med uporabniki precej priljubljena. Z uporabo aplikacije lahko igralci zmagujejo na:

 • Hitrost delovanja. Aplikacija 22Bet za iOS deluje veliko hitreje kot mobilna različica spletnega mesta.
 • Obid blokade spletne strani. Uporabnikom ni treba razmišljati o tem, katero storitev VPN uporabiti, da bi spremenili svoj naslov IP in točko povezave. Aplikacija ima vgrajeno funkcionalnost za izogibanje blokiranju spletnih strani.
 • Velik izbor funkcij. Stave prek mobilne aplikacije 22Bet za iOS so preproste in priročne. Igralcem so na voljo vse funkcije na spletnem mestu stavnice.
 • Stave na dogodke v živo. Igralci lahko sklepajo športne stave v živo in stave na kibernetske športe. Prav tako imajo možnost, da si tekme ogledajo prek spleta.
 • podpora 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Uporabniki 22Bet lahko za pomoč zaprosijo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Vredno je omeniti, da razvojna ekipa nenehno posodablja mobilno aplikacijo 22Bet za iPhone. Vsaka nova različica igralcem ponuja dodatne možnosti za še bolj udobno stavno izkušnjo. Zato priporočamo uporabo najnovejše različice aplikacije.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Sklepanje stav v aplikaciji 22Bet za iOS

V prejšnjem razdelku smo izpostavili ključne prednosti mobilne aplikacije 22Bet za iOS. Poleg zgoraj omenjenih prednosti je treba omeniti tudi sklepanje stav. Postopek sklepanja stav v aplikaciji je preprost in bo intuitiven tudi za začetnike. Za sklenitev stave v programski opremi za iPhone mora igralec:

 1. Pojdite v želeni razdelek s športnimi dogodki. Strani “Line”, “Live” ali “Cybersport” so prikazane kot ikone na vrhu zaslona. Razdelek lahko poiščete tudi prek menija hamburger. Ta se nahaja v zgornjem desnem kotu zaslona.
 2. Poiščite športna tekmovanja ali tekmovanja v kibernetskem športu. Poiščite zanimivo tekmo.
 3. Dodajte izbiro z ustreznimi kvotami na stavni listek.
 4. Določite znesek stave in izberite vrsto (če je dodanih več dogodkov).
 5. Zaključite sklenitev stave s klikom na gumb “Izvedi stavo”.

Ko je stava sklenjena, jo je mogoče spremljati prek uporabnikove omare. Igralec lahko v obrazec na strani “Preveri kupon” vnese tudi številko kupona in se tako izogne prijavi na spletno stran. To je priročno, če se uporablja delujoči osebni računalnik.

Pomembne novice