Intro

22Bet bonus za prijavo: znesek in prejem nagrade

Бонус за регистрацию 22Бет
Danes skoraj vse stavnice, ki tekmujejo za igralce, ponujajo različne bonuse in promocije. Tudi stavnica 22Bet ima zelo privlačno bonusno politiko. Širok nabor bonusnih programov je namenjen tako novincem kot tudi spodbujanju aktivnih strank. Zahvaljujoč različnim promocijskim akcijam pisarna omogoča igralcem z različnimi ravnmi dohodka, da poskusijo zaslužiti dodaten denar. To se nanaša predvsem na bonus za prijavo pri 22bet. O tem bomo danes govorili v tem novem članku.

Ponudba 22Bet: bonus za prijavo

Ko se igralec registrira pri 22Betu, lahko pričakuje, da bo od stavnice prejel bonus za dobrodošlico. V ponudbi poslovalnice sta na voljo dve nagradi, med katerima lahko izbirate:

  • Bonus za registracijo pri športnih stavah. Stava 22Bet ponuja nagrado do 122 €*.
  • 22bet dobrodošel bonus za igre na srečo. Nagrada lahko znaša do 300 €*.

Upoštevajte, da mora novinec ob vplačilu denarja na svoj račun sam izbrati bonus za prvi polog. Prav tako lahko promocijsko ponudbo zavrne, če se ne želi ukvarjati s stavljenjem bonusa. To stori tako, da ob pologu na račun označi polje “Zavračam vse bonuse”.

22Бет - бонус в казино

Pridobitev dobrodelnega bonusa 22Bet

Na uradni spletni strani stavnice lahko najdete najnovejše informacije o 22Betovem bonusu dobrodošlice. To storite tako, da obiščete razdelek “Bonusi” in izberete eno od promocij: nagrada za prvi polog pri stavah ali v igralnici. Kot je navedeno v prejšnjem razdelku, lahko izbirate le med enim bonusom.

Če želite izkoristiti 22Betov bonus za dobrodošlico, morate izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Opravite potrditev svojega računa. V ta namen mora igralec po registraciji na spletnem mestu izpolniti obrazec z osebnimi in kontaktnimi podatki. Najdete ga v osebni omarici stavnika. Stavnica zahteva tudi kopijo potnega lista ali drugega osebnega dokumenta. Po preverjanju vseh podatkov o igralcu se šteje, da je račun preverjen.
  • Dopolnite vplačilo. Med to operacijo morate izbrati vrsto 22Bet prijavnega bonusa. Najnižji znesek pologa je 1 €*, najvišji znesek pa 122 €*.

Da ne bi imeli težav z izplačilom zasluženega denarja, morajo biti podatki, navedeni v osebnem računu, resnični. Prav tako si je treba zapomniti, da je bonus za registracijo pri 22bet aktiven le nekaj dni po ustvarjanju profila. Pozneje igralci izgubijo možnost, da bi dobili dobrodošlico za prvi polog.

Pravila stavljenja 22Bet bonusa za prvi depozit

Ko se igralec odloči za nagrado in položi denar na svoj račun, prejme 100 % zneska nakazila. Na primer, ob vplačilu 100 €* bo stavnica na igralčev bonus račun prenesla še 100 €*. Ta sredstva lahko igralec stavi po naslednji shemi:

  • Športni bonus se vplača v višini 50-kratnega zneska stavnih kvot. Najnižja kvota za dogodek je 1,40.
  • Igralniške nagrade lahko stavite 50-krat na vseh igrah na srečo.

Upoštevajte, da ima igralec na voljo 7 dni za stavljanje. Po tem obdobju bonus in dobitki zapadejo, če niso v celoti stavljeni. Šteje se, da je bonus stavljen, če je v valuti računa manjši od minimalnega zneska stave ali če so izpolnjeni vsi pogoji stavljenja.
Бонусы 22Бет
Vsaka kršitev pravil bonusnega programa lahko privede do preklica bonusa in dobitkov iz njega. Do tega lahko pride tudi zaradi zavrnitve predložitve kopije dokumentov za preverjanje identitete. Zato vam priporočamo, da natančno preberete pravila 22Betovega bonusa za prijavo

Šele ko boste upoštevali vsa pravila promocije, bodo sredstva nakazana na igralčev glavni račun. Izplačilo se izvede v 24 urah.

*Ali protivrednost tega zneska v drugi valuti.

Pomembne novice