Intro

1xStavka in 1xBet: kako opravim identifikacijo UCPIS?

Сайт 1xStavka
Stavničarji s prebivališčem v Ruski federaciji se ne morejo prijaviti na spletno stran stavnice 1xBet brez uporabe posebne programske opreme ali uradnih ogledal. O razlogih za blokado portala smo pisali v članku “Zakaj je 1xBet v Rusiji prepovedan?” Vendar pa lahko igralci sklepajo stave na portalu 1xStavka (1xStavka), ki je hčerinsko podjetje 1xBet: ima namreč dovoljenje za opravljanje storitev v državi. Da bi lahko začeli uporabljati spletno mesto poslovalnice, morate opraviti identifikacijo, tudi v sistemu TSUPIS. Kako to storite, si preberite v članku.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xStavka in 1xBet: kako opraviti identifikacijo?

Številni novinci zamenjujejo stavnici 1xStavka in 1xBet. Vendar gre za dve različni podjetji: prvo deluje izključno na ruskem trgu, drugo pa po vsem svetu (v RF je stran pisarne blokirana). Pripravili smo kratko primerjavo, v čem se 1xBet in 1xStavka razlikujeta, ki vam jo priporočamo v branje. Na podlagi trditve, da se stavnice med seboj razlikujejo, opišimo postopek identifikacije pri 1xStavka in 1xBet posebej.

Postopek identifikacije pri 1xStavka (1xStavka)

Preverjanje identitete na spletnem mestu stavne družbe 1xStavka (1xStavka) poteka v postopku ustvarjanja računa. Obiskati morate stran za registracijo in opraviti tri korake: registracijo na spletnem mestu, preverjanje telefonske številke in identifikacijo. Tako morate po izpolnitvi vseh podatkov o sebi, vezavi telefonske številke na igralca izvesti preverjanje dokumentov.

Mednarodne spletne stavnice od igralcev zahtevajo, da pošljejo skenirano kopijo potnega lista, tujega potnega lista, vozniškega dovoljenja ali se fotografirajo z dokumentom za preverjanje. V primeru 1xStavka se uporablja drugačna mehanika. Za identifikacijo pri 1xStavka je treba uporabiti državno službo, KONTAKT (za izvedbo operacije prek spleta) ali priti na stavnico ali v salon Svyaznoy. Na ta način stavnica skrbno preveri vse igralce in brez predložitve potnega lista ni mogoče uporabljati storitev pisarne.

Регистрация в 1хСтавка

Identifikacija pri 1xBet

Uporabnikom 1xBet ni treba obiskati stavnice, da bi preverili svojo identiteto. Pri stavnici pa skorajda ni več stavnih poslovalnic. Družba se je že pred časom preusmerila na spletne stave. Zato se identifikacija pri 1xBetu izvaja tudi prek spletne strani.

stavnica 1xBet igralcem ponuja več možnosti za ustvarjanje računa. Zato morate po prijavi v osebni račun izpolniti vse podatke na kartici, ki jih niste vnesli med registracijo. Svoj profil lahko preverite na strani “Osebni podatki” po prijavi v uporabniški račun.

Preverjanje igralnega profila se opravi v fazi izplačila denarja*. Uporabnik mora zahtevane dokumente poslati prek obrazca ali elektronske pošte. Do takrat bo operacija izplačila zamrznjena. Po opravljeni identifikaciji v 1xbet ima igralec dostop do vseh funkcij stavnice.

*V nekaterih primerih lahko stavnica po vplačilu denarja na račun zahteva kopijo potnega lista ali drugega dokumenta.

Stavnici 1xStavka in 1xBet: kako posredovati identifikacijo v TSUPIS?

Zakonodaja Ruske federacije od igralcev zahteva, da se registrirajo pri UPIS (kratica pomeni “Center za prenos interaktivnih stav”). To je finančna organizacija, ki posreduje med stavnikom in stavnico. Danes v Rusiji obstajata 2 takšni organizaciji – Enotni center UUPIS, s katerim sodeluje 1xStavka, in Center UUPIS s sedežem pri Kiwi-bank. Njihova naloga je nadzor nad dobitki igralcev in plačevanje davkov zvezni davčni službi.

Единый ЦУПИС

Igralca 1xStavka lahko v sistemu UUPIS prepoznate na enega od naslednjih načinov:

  • Obiskatimorate stavnico stavnice 1xStavka. S seboj morate prinesti potni list in izpolniti obrazec za odprtje računa pri Centru za lastništvo premoženja stavnic.
  • Vloga na prodajnem mestu Euroseta. Zaposlene je treba obvestiti, da je treba opraviti preverjanje dokumentov za mobilno kartico NCO. Uporabnik bo prejel obrazec vloge, ki ga mora izpolniti. Upoštevajte, da bo družba Euroset za izvedbo postopka identifikacije igralca 1hStavka na UUPIS zaračunala pristojbino v višini 100 rubljev.
  • Preverjanje dokumentov opravite prek spletne strani stavnice. V ta namen se mora uporabnik prijaviti in nadaljevati z delom “Upravljanje interaktivnih stav”. Po izbiri načina plačila se prikaže sporočilo, ki obvešča, da se je treba registrirati na spletnem mestu UBCC. Po prehodu na stran se bo odprla aplikacija, v katero je treba vnesti telefonsko številko, se prijaviti na spletno mesto 1хStavka in priti do gesla. Po vnosu kode iz sporočila SMS (poslana bo na določeno številko) bo UUPIS preveril razpoložljivost računa na spletni strani stavnice in potrdil profil.

Upoštevajte, da lahko igralci šele po odprtju računa v UUPIS vplačajo sredstva na spletni strani 1xStavka. Tistim, ki so mlajši od 18 let, bo registracija igralnega računa zavrnjena.

Če se je igralec registriral na spletnem mestu 1xbet, pri čemer je zaobšel blokado, mu ni treba odpreti računa v UUPIS. Zato mnogi igralci raje izberejo mednarodni portal kot lokalno stavnico, da ne bi plačevali dodatnih pristojbin za dobitke.

Pomembne novice