Intro

1xBetovi večkratniki: sklepanje in prodaja stav

Экспресс-ставка 1хБет
Stavci začetniki imajo veliko vprašanj glede simbolov Wild. V našem prejšnjem članku “Kako staviti v ekspresnih stavah pri 1xbet” smo odgovorili na večino izmed njih. Vendar pa še vedno obstajajo številne teme, ki smo se jih odločili zajeti v novem gradivu. Preberite si o posebnostih izbire kombinirane stave, antiekspresnih stavah, parlayu dneva in prodaji stav.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Kako sklenem ekspresno stavo pri 1xBetu?

družba1xBet je razmislila o podrobnostih stav na spletnem mestu. Če želi uporabnik pri 1xBet ustvariti parlay, mora le izbrati dogodke, ki ga zanimajo, in jih dodati na stavni listek. To storite tako, da kliknete na kvote za izid. Ko boste na stavni listek dodali dve ali več izbir, bo mogoče oblikovati parlay. Ustrezna postavka se bo pojavila na spustnem seznamu vrst stav. Nato stavitelj določi znesek stave in po razpoložljivih korakih zaključi sklenitev stave.

Postopek oblikovanja ekspresne stave na 1xBet se na spletni strani, 1xWin in v mobilni aplikaciji ne razlikuje. Razlika je vidna le v zasnovi zaslonov. Razvijalci se sicer trudijo, da bi vsa orodja za stave umestili v eno samo obliko in tako novincem olajšali uporabo storitev stavnice.

Kako lahko pri 1xBetu sklenem svoje ekspresne stave?

Kot smo omenili v prejšnjem razdelku, postopek sklepanja stav na spletni strani stavnice ni zapleten. Zato bodo vsa vprašanja, ki se bodo igralcem porajala v fazi ekspresnih stav, naslednja: katere dogodke vključiti v stavo, da bo ta delovala? Obstajajo različne strategije za oblikovanje zmagovalnih kombiniranih stav. Poleg tega obstajajo storitve, kjer lahko kupite pripravljene napovedi za parlay od uspešnih stavnikov.

Ali naj uporabimo storitve zunanjih strokovnjakov? Odločitev v tem primeru je odvisna od igralca. Toda po našem mnenju je najbolje, da se naučite, kako lahko pri 1xBetu sami sklepate ekspresne stave. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri sestavljanju pravih kombinacij, da boste od svojih stav dobili največ:

  1. Ne bojte se staviti na remije. Na tekmah, kjer ni izrazitega favorita, so kvote za zmago ekip približno enake. Zato se lahko odločite za neodločen izid tekme. Praviloma so kvote pri takšnih stavah visoke, možnost za uspeh pa precej velika. Če si ogledate statistiko nogometnih tekem na priljubljenih svetovnih prvenstvih, se vsaka četrta tekma konča z remijem.
  2. Stavite na dragocenosti. Med razpoložljivim številom športnih dogodkov, na katere lahko stavite, je mogoče najti tiste, pri katerih stavnica podcenjuje zmagovalno ekipo. Če stavnik dobro pozna slog igre ekip in športnikov na nišnih prvenstvih, potem ni vredno posvečati pozornosti predlaganemu favoritu. Najbolje je igrati proti stavnici.
  3. Sestavite seznam stav. Priporočljivo je imeti beležnico, v katero si lahko zapišete morebitne tekme, ki bi jih lahko vključili v parlay. Ko uporabnik zapiše vse tekme, primerja kvote in še enkrat oceni uspešnost te ali one ekipe/športnika, lahko pristopi k sklenitvi parlay stave pri 1xbet.
  4. Ne smetese zanašati na visoke kvote. Več kot je izidov z visokimi kvotami v kombinaciji, večja je možnost, da boste parlay izgubili. Ne pozabite, da mora biti tveganje upravičeno. Zato ni dobra ideja, da poskušate sestaviti Parlay, kjer je verjetnost izgube pri večini dogodkov visoka.
  5. Pravilna uporaba trgov. Najboljši stavničar zna oceniti kvote za ekipo in določiti kvote za posamezne vrste stav. Če je na primer na tekmi izrazit favorit, kvote za njegovo zmago pa niso visoke, je bolje uporabiti handicap. Takšne nianse pri stavnih kvotah 1xBet lahko pomagajo povečati končne kvote.
  6. Predhodna analiza tekme. Znanje, kako analizirati predhodne tekme, je za stavnika ključ do uspeha pri stavah. Za pravilno napoved tekme se je vredno seznaniti s preteklimi tekmami, na katerih so sodelovale ekipe/športniki. Če želite skleniti veliko stav, je analiza prejšnjih tekem nujna.
  7. Zavrnite stave na favorite. Če ima stavitelj priljubljeno ekipo ali športnika, ne vključite njegovih tekem v parlay. Možno je, da uporabnik podcenjuje nasprotnika in verjame v moč svojega favorita. To pa vodi do izgubljenih kombinacij.
  8. Omejite število ekspresnih stav. Ko igralci pridobijo svoj prvi denar v igri Parlay, ga pogosto z veseljem vzamejo. Vendar pa te vrste stav ne bi smeli zlorabljati. Resnica je, da veliko število dogodkov v eni stavi vključuje veliko tveganje izgube. Zato je treba v oblikovanje zmagovalne kombinacije vložiti veliko časa. Hitro oblikovanje kombinirane stave “naključno” se lahko za stavca slabo konča.
  9. Izkoristitebonuse stavnice. Stavnica 1xbet spodbuja uporabnike, ki sklepajo ekspresne stave, da v stavni listek vključijo več kot 10 izidov. Za to pisarna zviša končno kvoto za določen mnogokratnik. Izkušeni uporabniki lahko te bonuse uporabijo za dodatne nagrade.

Экспресс-ставка 1хБет

Z upoštevanjem teh nasvetov se lahko uporabniki naučijo, kako pravilno sestaviti ekspresne stave pri 1xbet in zaslužiti velike zneske na kombinacijah.

Kaj je anti-extraday na 1xBet?

Stavnica svojim uporabnikom ponuja različne vrste stav 1xbet. Med vrstami stav, ki so na voljo, so tudi različice ekspresnih stav. Med njimi je tudi 1xbet anti ekspresna stava. S klikom na povezavo do članka o vrstah stav lahko najdete definicijo za antiekstradno stavo – to je stava, ki bo zmagala, če bodo vsi dogodki na stavnem listku izgubljeni. Ta vrsta stave se torej izračuna na nasproten način kot stava parlay.

Mnogi novinci mislijo, da so stave 1xBet Anti-ekspres stave, ki vključujejo izide na izrazite poražence. Po definiciji je tako. Vendar pa v praksi stave na izrazite underdoge stavniku ne bodo prinesle velikih dobitkov: nizke kvote in stavnikova marža bodo “pojedle” skoraj ves dobiček. Zato bi morale protivetrne stave vključevati dogodke, pri katerih se lahko izid tekme spremeni v vsakem trenutku.

Za sklenitev antiekstaza na 1xBetu mora uporabnik na stavni listek dodati 2 dogodka in nato s spustnega seznama izbrati ustrezno vrsto stave. Stavnica bo ponovno izračunala kvote v skladu z novo formulo. Ko ste vnesli znesek stave, lahko predhodno preverite dobitek in nadaljujete s stavljenjem. Podrobna pravila za izračun stave atiexpress najdete na spletni strani stavnice. V ta namen obiščite stran “Pravila”, povezava do katere se nahaja v spodnjem meniju.

Kako prodam ekspresno stavo pri 1xBetu?

Ko uporabnik zbere in vplača ekspresno stavo 1xbet pred tekmo, se lahko pojavijo novice o poškodbah v ekipi/udeležencu. Takšna situacija lahko razveljavi celotno kombinacijo, ki jo je oblikoval stavitelj. Da ne bi izgubil celotne stave, lahko uporabnik uporabi storitev ekspresne stave 1xBet.

Če želite 1xbet prodati kombinirano stavo, se morate prijaviti v svojo osebno omaro in iti v razdelek zgodovina stav. Tu lahko najdete informacije o odigranih in neodigranih stavah uporabnika. Stavničar lahko izbere parlay, ki ga zanima, in pritisne gumb “Prodaj “*. V novem oknu se prikaže informacija o znesku nadomestila s strani stavnice (ta znesek ne bo najvišji). Če je igralec zadovoljen z zneskom nadomestila za stavni niz, lahko ponovno pritisne gumb “Prodaj”. Denar bo nato v 20 sekundah povrnjen na igralčev račun.

*Upoštevajte, da lahko svojo stavo prodate pred katerim koli dogodkom v igri Parlay

Экспресс дня 1хБет

Kaj je Day Parlay pri 1xBet?

Novi uporabniki se pogosto bojijo skleniti večstezno stavo. Razlog za to je pomanjkanje izkušenj pri stavah in nezmožnost pravilnega sestavljanja kombinacij. V takem primeru lahko igralci poiščejo pomoč izkušenejših igralcev, kupijo napoved od strokovnjaka ali izkoristijo ponudbo 1xBet. Slednja možnost, znana kot “Parlay of the Day”, je na voljo vsem uporabnikom.

Ekspres dneva pri 1xbet so kombinacije stav, ki jih ponuja stavnica in vključujejo dogodke na različnih tekmah (predvsem na tekmah najvišjega ranga). Igralci lahko stavijo na katero koli ekspresno stavo. Če so uspešni, uporabnik prejme dodatnih 10 % k svojemu dobitku. Prav zaradi tega so ekspresne stave dneva, ki jih ponuja stavnica, zanimive. Vendar se mora uporabnik zavedati, da pisarne ne zanima pridobivanje denarja strank. Zato morajo igralci skrbno preveriti vse dogodke v ekspresni stavi in izbrati stavo, ki lahko resnično prinese zmago.

Pomembne novice