Intro

1xBet športne stave v živo: značilnosti in vrste stav

Uporabniki, ki dajejo prednost spletnim stavam, bodo cenili ponudbo stavnice 1xbet. Stavljavcem ponuja široko paleto dogodkov, priročna orodja za hitro upravljanje stav in različne možnosti stav. Več podrobnosti o rubriki v živo bomo obravnavali v današnjem članku.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xBet stave v živo za začetnike in profesionalce

Stavnica 1xBet izstopa od konkurence s svojo raznolikostjo stav pred tekmo in stav v živo. Ko govorimo o sestavi 1xBetove ponudbe, velja omeniti velik izbor dogodkov v nišnih ligah. Trenutno skupno število dogodkov pred tekmo, ki so na voljo na spletnem mestu, znaša več kot 5.000. To je povsem dovolj tako za strokovnjake za stave kot za začetnike.

Pri stavah v živo ima 1xBet v vsakem trenutku na voljo približno 1000 dogodkov v živo (odvisno od sezone). To je tehten argument za izkušene stavnike. Čeprav vse več novincev raje sklepa stave v živo – stave, ki se sklepajo med potekom dogodkov. To olajša možnost spletnega gledanja tekem in natančnejših napovedi ter “izbiranje” ugodnih kvot za stave. Vendar pa je razdelek v živo pri 1xBetu namenjen predvsem izkušenim stavnikom. Če ste šele začeli staviti, vam priporočamo, da obiščete našo šolo stav, kjer boste dobili dragocene nasvete za uspešne stave.

spletne stave 1xBet: stavna ponudba

Kot smo že omenili, lahko spletne stave 1xBet najdete na naši strani s stavami v živo. Navigacijo lahko opravite prek zgornjega in spodnjega menija. Sam razdelek je organiziran po načelu vrstnega reda: v desnem delu zaslona se nahaja razdelek z “Top prvenstvi” in “Top igrami”, kjer so zbrani priljubljeni dogodki. Na voljo je tudi stranski meni, ki omogoča hitro izbiro iger v različnih športnih panogah.

Uporabniki lahko pri 1xbetu vsak dan sklenejo stave v živo na več kot 20 športov. Raznolikost spletnih dogodkov je pod črto, kar je značilno za vse stavnice. Kljub temu imajo stavljavci možnost staviti na vse od prve ekipe do števila rumenih kartonov v nogometu. Tako imajo uporabniki na voljo vse, kar potrebujejo za dobro zabavo s stavami v živo 1xBet.

1xBet stave v živo

Poleg standardne predstavitve stav v živo so igralcem v spustnem meniju na voljo dodatne možnosti stav v živo. Pri 1xBet so trenutno na voljo naslednje vrste spletnih stav:

 • Stava na svoje je stran z vsemi ponudbami stav v živo, ki so na voljo v državi prebivališča igralca. Ponudba se oblikuje na podlagi podatkov, vnesenih v profil igralca.
 • Multi-LIVE je priročna nadzorna plošča, ki vam omogoča hkratno spremljanje izbranih stav v živo. Uporabnik sam zbira dogodke na strani in jih upravlja z metodo povleci in spusti.
 • Napovedi dogodkov vživo so tekme, ki se bodo zgodile v kratkem in bodo prenesene v razdelek v živo. Na ta način lahko uporabnik takoj izračuna, katere stave je mogoče skleniti pred tekmo in katere so na voljo na spletu.

Pred tem so bile igralcem na voljo tudi druge predstavitve stav v živo, na primer ruleta v živo. Vendar pa stavnica 1xbet ne stoji na mestu in nenehno spreminja funkcionalnost spletnega mesta.

Мульти Лайв 1хБет

Prednosti in slabosti stav v živo pri 1xBet

Kot kaže praksa, so izkušeni uporabniki 1xBeta bolj pripravljeni sklepati športne stave prek spleta kot na liniji. Razlog za to so prednosti stav v živo v primerjavi s stavami pred tekmo, in sicer

 • Velik izbor dogodkov v različnih športnih panogah.
 • Hitrost stav na različne dogodke.
 • Priročna orodja za analizo tekem.
 • Video prenosi nekaterih tekem v živo (spletna televizija).
 • Višje kvote v primerjavi s konkurenti.
 • Čas za izračun stave v živo je 10-15 minut

Vendar pa ima sklepanje stav v živo številne pomanjkljivosti:

 • Ni možnosti za označevanje spletnih športnih stav.
 • Sredstva, prejeta od 1xbet stav v živo, lahko dvignete šele 12 ur po tekmi.
 • Za stave v živo ni vedno na voljo zavarovanje.

Kljub tem pomanjkljivostim so spletne športne stave 1xBet med stavnicami vse bolj priljubljene. Zato se število dogodkov v rubriki in novih stavnih orodij povečuje. To je velik plus za ljubitelje stav v realnem času.

Pomembne novice