Intro

1xbet Rusija

V Rusiji so bile stave do leta 1989 popolnoma prepovedane. Po tem datumu pa so imeli ruski ljubitelji iger na srečo srečo srečo in po prenehanju popolne prepovedi in celo s prijatelji so se na primer pojavile ena igralnica za drugo. Prelomnica je prišla s spletnimi stavami in njihovo popolno prepovedjo leta 2006, podjetja, ki upravljajo internet v Rusiji, pa morajo blokirati vsa spletna mesta, ki omogočajo igre na srečo in stave. Vendar pa vemo, da obstajajo možnosti in na primer pri 1xbet Rusija, ki z veseljem sprejema nove stranke, ki imajo rade spletne stave.

Možnosti iger na srečo pri 1xbet

Spletna stran ponuja preprost slog, ki ga boste razumeli takoj po nekaj minutah. Ne glede na to, ali gre za klasično igralnico, ki ponuja igre, kot so ruleta, poker in številne druge klasične igre, do spletnih stav na želene tekme po vsem svetu. Bonus, ki ga zdaj ponujajo v višini do 100 € za prvi polog, je eden najvišjih, ki jih lahko dobite na spletu.

Spletne igre na srečo v Rusiji

Spletne stave so v Rusiji prepovedane od leta 2006. Ker morajo podjetja, ki upravljajo internet, blokirati vsa spletna mesta s to tematiko, vam lahko priporočimo dve možnosti, ki vam bosta omogočili dostop do 1xbeta. Rešitev te težave sta programa Windscribe ali NordVPN, ki smo ju preizkusili in ki vam omogočata spremembo IP naslova in spremembo lokacije v državo, kjer je 1xbet dovoljen.

Vplačila in izplačila pri 1xbet Rusija

Zaradi regulacije in blokiranja vseh spletnih mest z igrami na srečo vam priporočamo, da za sklepanje stav pri 1xbet ne uporabljate tradicionalnih kreditnih kartic, kot so Visa, MasterCard in druge. Vendar je 1xbet na to pripravljen in ponuja več elektronskih denarnic, ki vam bodo zagotovile, da boste lahko stavili in igrali na spletu. Primeri vključujejo B-Pay, E-Pay in številne druge, ki so na voljo na spletnem mestu. V Rusiji so lahko alternativa tudi valute Bitcoin, katerih priljubljenost še naprej narašča. Torej ne glede na to, ali ste le navijač, ki želi poskusiti srečo pri četrti medalji, ki jo lahko ruska hokejska ekipa osvoji na olimpijskih igrah, ali pa želite le odigrati igro v igralnici, je 1xbet tisto, kar iščete. Vsem želimo veliko sreče pri vaših prvih stavah z bonusom do 100 € na vaš prvi depozit.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Pomembne novice