Intro

1xBet registracija za novince

Регистрация 1хБет

Možnosti, kako ustvariti račun pri 1xBet

Stavnica 1xBet se ponaša z različnimi možnostmi ustvarjanja računa. Medtem ko konkurenti ponujajo le možnost registracije prek e-pošte ali telefonske številke, podjetje ponuja še dve možnosti: prek družbenih omrežij in “1 klik”. S slednjo rešitvijo bo igralec imel svoj račun v manj kot minuti.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Novinci pogosto postavljajo vprašanje “Kako se najbolje registrirati pri 1xBetu?”. Nanj smo odgovorili v razdelku “Vprašanja o 1xBetu” na naši spletni strani. Da se ne bi ponavljali, bi radi samo poudarili, da je izbira najboljše možnosti odvisna od igralca. Predlagani načini registracije 1xBet imajo svoje posebnosti, o katerih vam bomo povedali v nadaljevanju.

Registracija v 1xBet prek e-pošte

Standardna in najbolj priljubljena možnost za ustvarjanje računa. Stavnica novincu ponuja, da takoj vnese ključne podatke o sebi. Zato boste morali po prijavi v kabinet na spletni strani 1xBet navesti le nekaj svojih osebnih podatkov, da bi preverili svoj profil.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Za izpolnitev obrazca izberite državo prebivališča, regijo (področje), naselje, valuto računa, navedite svoj elektronski naslov, telefonsko številko, ime in priimek ter si izmislite varno geslo. Navedete lahko tudi promocijsko kodo, s katero pridobite povečan dobrodošel bonus. Po izvedbi teh dejanj bo igralec preusmerjen v svoj osebni kabinet, na elektronski naslov pa bodo prišle informacije o registraciji na spletnem mestu 1xBet s povezavo za aktivacijo.

registracija 1xBet po telefonu

Pri tej in naslednjih različicah ustvarjanja igralnega računa v začetni fazi ni treba vnašati osebnih podatkov. Vendar pa bo moral stavitelj še vedno izpolniti prijavni obrazec in predložiti kopijo potnega lista za preverjanje identitete v sprejemni pisarni.

Регистрация по телефону 1хБет

Obrazec za registracijo 1xBet po telefonski številki je precej preprost. Vnesti morate svojo osebno številko, izbrati valuto računa in vnesti promocijsko kodo (če je na voljo). Po vnosu kode, prejete na navedeni telefonski številki, bo igralec vstopil v svoj profil na spletnem mestu poslovalnice.

registracija 1xBet prek družabnih omrežij

Če ima igralec račun v omrežjih VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru ali Telegram, lahko hitro ustvari račun na spletnem mestu 1xBet. Vse, kar morate storiti, je, da izberete svojo valuto in državo prebivališča. Nekateri podatki bodo vneseni v profil v osebni omarici igralca. Vendar upoštevajte, da v tem primeru uporabnik ne bo mogel uporabiti obstoječe promocijske kode.

Регистрация через соцсети 1хБет

prijava z 1 klikom 1xBet

Stavnica 1xBet novincem omogoča hitro registracijo na spletnem mestu. Ta metoda se imenuje “z 1 klikom” in od igralca v resnici zahteva le nekaj operacij: izbrati je treba valuto računa in državo prebivališča ter navesti razpoložljivo promocijsko kodo. Igralec bo nato prejel sistemsko generirano uporabniško ime in geslo.

Регистрация в 1 клик

Popolna registracija v 1xBet in preverjanje igralca

Po seznanitvi z možnostmi, ki so na voljo za ustvarjanje profila, bodo novinci morda pomislili, da je samo v primeru registracije prek e-pošte vredno vnesti osebne podatke. V resnici registracija na uradni spletni strani ali v ogledalu 1xBet vključuje 2 koraka:

  • Vzpostavitev računa (uporabniška omarica). Odslej ima igralec dostop do številnih možnosti za analizo stav, lahko vplačuje in sklepa stave itd.
  • Preverjanje računa. Za dvig denarja z računa mora igralec izpolniti kartico z osebnimi podatki in nato poslati zahtevo za preverjanje. Predstavniki stavne družbe 1xBet bodo odločili, kateri dokument je potreben: kopija potnega lista (sken ali fotografija), fotografija igralca, ki drži potni list, ali notarsko overjena kopija potnega lista.

Zato je ne glede na to, kateri način registracije pri 1xBet igralec izbere, preverjanje identitete z dokumenti neizogibno. Za več podrobnosti o tem, kako poteka postopek preverjanja, si oglejte članek na naši spletni strani.

Po ustvarjanju računa lahko igralec uporabi izbrani način prijave na spletno stran 1xBet.

Pomembne novice