Intro

1xBet promocijske točke, bonus točke in promocijske kode

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Mnogi novinci se lahko po bežnem spoznavanju 1xBet “izgubijo” v bonusih in promocijah iz pisarne. V članku o vrstah bonusov pri 1xBetu smo odgovorili na nekatera vprašanja. Vendar smo se odločili, da bomo pojme “promocijske točke”, “bonus točke” in “promocijske kode” umestili v ločeno gradivo. Kaj imajo skupnega in v čem se razlikujejo? O tem bomo razpravljali v članku.

Logo 1xbet
100-odstotni bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

Promo točke pri 1xbet

Ko igralec opravi postopek registracije pri 1xbet in potrdi svoj račun, lahko sodeluje v bonus programu. S stavami na šport, kibernetske športe in igre, sodelovanjem v promocijah (kot je Wheel of Fortune) bo igralec prejel 1xbet promo točke. To so točke, ki jih uporabniki prejmejo kot znak njihove zvestobe stavnici. V članku o promocijskem ravnovesju 1xBet smo te točke primerjali z denarnim povračilom, ki se lahko pripiše na vsako stavo ali porabljen znesek (možnost, ki jo izbere stavitelj). Promocijske točke stavnice se zbirajo na posebnem računu, ki ga lahko preverite v kabinetu uporabnika (razdelek “Nastavitve računa”). Ko stavnik zbere najmanj 50 promocijskih točk 1xBet, jih lahko zamenja za promocijske kode. To lahko storite v “Izložbi promocijskih kod” in prejeli boste brezplačne stave ali vrtljaje. Na ta način lahko promocijske točke uporabite za ustvarjanje promocijskih kod. Slednje se uporabljajo pri sklepanju stav (v igrah) in prispevajo k pridobitvi denarja (če je dogodek uspešen).

Bonus točke v 1xBet

V članku “Kaj so 1xbet bonus točke?” smo vzporedno uporabljali izraza promocijske točke in bonus točke. Sta sinonima in pomenita isto stvar. Tako lahko stavniki s stavami, igranjem in sodelovanjem v promocijah zaslužijo bonus točke na poseben račun. In kot smo omenili v prejšnjem poglavju, lahko točke pri 1xBet spremenite v brezplačne bone in freespine. To je dokaj preprost način prejemanja nagrad iz stavnice. S svoje strani vam priporočamo, da si preberete vse promocije, ki so na voljo v razdelku PROMO. Uporabniki lahko hitro povečajo število 1xBet bonus točk, ne s številom stav, temveč z njihovo kakovostjo. Kakšna je razlika med bonus točkami in bonusi pri 1xbet?

  • Točke so fiksni odstotek ali znesek, ki se igralcu pripiše za stave ali izvedbo naših dnevnih/tedenskih promocij. Znesek se v obliki točk pripiše na poseben račun. Točke se pretvorijo v promocijske kode in nato uporabijo za stave in igre.
  • Bonusi so dodatne nagrade, ki jih lahko dobite v promocijah, na primer za registracijo. Lahko so v obliki gotovine, brezplačnih vrtljajev, brezplačnih nagrad ali dragocenih daril in se lahko nakažejo na poseben račun/pošljejo na igralčev domači naslov. Bonuse lahko takoj uporabite za stave in igre (če ne gre za dragocena darila).

Витрина промокодов 1хБет

promo kode 1xbet

In zadnji koncept so 1xbet promocijske kode. O tem izrazu smo že pisali v enem od naših člankov: zaporedje številk in črk, ki se uporablja za povečanje vaših dobitkov, pridobitev dodatnega denarja, zavarovanje vaših stav itd. Promo kode lahko uporabite pri registraciji (novi igralci lahko zaradi promo kode STAVKAWIN prejmejo 30 % bonus za dobrodošlico) ali pri sklepanju stav/igranju iger. Posebne kode lahko dobite od stavnih partnerjev 1xBet ali unovčite svoje promocijske točke v vitrini s promocijskimi kodami. Promo kode so lahko na voljo tudi v okviru drugih promocij 1xBet. Upoštevajte, da imajo kode za izmenjavo promocijskih točk omejeno obdobje veljavnosti. Zato vam priporočamo, da jih uporabljate, dokler so aktivne.

Pomembne novice