Intro

1xBet: kaj je ta stavnica?

1xbet что это
1xBet je precej aktiven pri promociji svoje blagovne znamke na spletu in zunaj njega. Informacije o 1xBetu lahko vidite ne le na tematskih platformah za igre na srečo, v medijskih omrežjih partnerskih strani, v piratskih filmih in televizijskih serijah (oglaševanje vključuje lastnike virov za ustvarjanje dobička iz priporočilnega programa), temveč tudi v oglasih FC Barcelone, Chelsea, Afriške nogometne konfederacije, kjer je stavnica uradni sponzor. Za 1xBet je torej zagotovo slišalo že veliko uporabnikov interneta in športnih navdušencev. Če o tej stavnici ne veste ničesar in se sprašujete: Kaj je1xbet? ” Poskusimo na kratko odgovoriti na to vprašanje.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

1xBet registracija1xBet registracija

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

zgodovina 1xBet: kako se je podjetje razvijalo?

Kot ste lahko razbrali iz naslova in uvoda, je 1xbet stavnica, ki je precej priljubljena med igralci na srečo. Ustanovljena je bila že leta 2007 v Rusiji in je svoje storitve opravljala prek stavnih pisarn na kopnem. Do začetka leta 2010 so se stavnice pojavile v številnih večjih mestih Ruske federacije in sosednjih držav: V naslednjih državah: Ukrajina, Belorusija, Kazahstan itd. Čeprav je ponujala zanimivo ponudbo stav in iger, je bila povprečna stavnica med več deset podobnimi na trgu.

Od začetka leta 2010 je podjetje začelo pripravljati svoje spletno mesto, ki ga je odprlo leto pozneje, leta 2011. Pridobila je licenco registrskega urada Curacao, kar je pisarni omogočilo, da je sprejemala uporabnike z vsega sveta. In prav ta poteza je botrovala hitri priljubljenosti stavnice med stavnicami v državah SND, pozneje pa tudi v drugih delih Evrope in sveta.

Vendar pa so se s prihodom priljubljenosti 1xBet začele težave z ruskimi regulativnimi organi. Ruska zakonodaja se je začela zaostrovati, spletne dejavnosti z uporabo licence v tujini pa so postale popolnoma prepovedane. Zato je bila pisarna prisiljena spremeniti svoj sedež, dostop do 1xbet.com pa zdaj blokira Roskomnadzor. Čeprav lahko za rešitev tega vprašanja vedno uporabite uradna ogledala ali storitve VPN.

Omeniti velja, da so se vse stavnice v Rusiji (bilo jih je več kot 600) preselile v novoustanovljeno podjetje – 1xStavka. Pravzaprav gre za ruski analogni sistem 1xBet, le da je registriran v skladu z rusko zakonodajo. Zato lahko najdete fenomenalne podobnosti v ponudbi, oblikovanju spletne strani in promocijah. Čeprav med njima obstajajo podobnosti, sta 1xBet in 1xStavka pravno gledano različni stavnici.

Danes je 1xBet ena izmed najbolj priljubljenih stavnic na trgu iger na srečo. Njene storitve uporablja več kot pol milijona ljudi. K temu je prispevalo veliko dejavnikov, začenši z zanimivo ponudbo, bonusi in končaje z oglaševanjem, ki ste ga morda slišali ali videli, preden ste v iskalnik vnesli “1xBet kaj je to?”

1xBet kje je registriran?

stavna družba 1xBet je po odprtju svoje spletne strani leta 2011 spremenila svojo pristojnost. Podjetje“1x Corp N.V.“, ki zastopa blagovno znamko 1xBet, deluje v skladu z zakoni Curacaa in je registrirano v tej otoški državi. Ta država je del Kraljevine Nizozemske. Zato je treba vse pritožbe v zvezi s storitvijo nasloviti na registrarja iz Curacaa. Zaščita interesov na sodišču se prav tako lahko rešuje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Vendar je to zapleten in dolgotrajen postopek. Zato je lažje opraviti poizvedbe pri registrarju. Prav tako velja omeniti, da stavnica pogosto vse spore rešuje v korist igralcev.

Upamo, da ste po našem kratkem pregledu razumeli, kaj je 1xBet. In če vas zanimajo športne stave, si lahko ogledate našo šolo za igralce začetnike. Vsebuje lekcije, ki vam bodo pomagale razviti pravi pristop k športnim stavam.

Pomembne novice