Intro

1xBet: bonus za prvi depozit za novince

1хБет бонусы на первый депозит
Pri spoznavanju stavnice je potencialni uporabnik pozoren na ponudbo stav/igre, kvote, različne načine plačila, razpoložljivost bonusov, promocije itd. Hkrati je možnost prejemanja nagrad na začetku in med aktivno uporabo storitev poslovalnice eno od pomembnih meril za izbiro portala za igre na srečo. Zato veliko stavnic, med njimi tudi 1xBet, svojim igralcem zagotavlja dobrodošlico. Kaj ponuja 1xBet za novince? O tem bomo razpravljali v članku.

Logo 1xbet
100 % bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

bonus za prvi depozit 1xBet

Potem ko so se igralci seznanili s portalom stavne družbe 1xbet in se odločili ustvariti račun, priporočamo, da obiščejo stran “PROMO”. Na njej so zbrane vse aktualne promocije in bonusni programi za uporabnike. Če nimate časa, da bi si podrobneje ogledali vse promocije, si oglejte naš članek. Zbrali smo informacije o priljubljenih promocijah 1xBet. Vključuje opis promocijskih pogojev in primerjavo najboljših ponudb stavnice. V članku si lahko preberete tudi značilnosti bonusa za prvi depozit 1xBet.

Preden pa se lotite registracije računa, vam priporočamo, da preberete pogoje za prejem in stavljenje bonusa za dobrodošlico. Zakaj je to pomembno? Nekatere stavnice v oglasnih pasicah obljubljajo pretirane nagrade in skrivajo nianse za številnimi “zvezdicami”. Zato ni vedno enostavno staviti ponudbe vstopnega bonusa in jo spremeniti v pravo nagrado. Kljub temu, da je 1xBet precej zvesta pisarna in bo pridobitev dobrodošlice za novince mogoča. Vseeno je bolje, da takoj ocenite svoje možnosti, kot da bi imeli kasneje negativno izkušnjo na spletni strani stavnice.

1xbet prvi depozit: pogoji bonusa

Stavnica 1xbet igralcem ponuja dva bonusa za dobrodošlico, med katerima lahko izbirajo. Prvi velja za stave, drugi pa za igre na srečo. Na žalost stavniki ne morejo prejeti dveh bonusov hkrati. Zato se je vredno prijaviti v svojo osebno omarico, razdelek “Nastavitve računa”, in v polju “Sodelovanje v bonusnih promocijah” izbrati nagrado, ki vas zanima, ali se od takšnih odjaviti.

bonus za prvi depozit 1xBet

Po ustvarjanju računa in izbiri bonusa za stave lahko igralec na svoj račun nakaže denar. 1xbet ponuja bonus za dobrodošlico v višini 100 % zneska prvega pologa, vendar ne več kot 100 USD*. Kljub temu obstaja odličen način, da svoj vstopni bonus povečate za 30 $*. Ko ustvarite račun, morate v polje za promocijsko kodo vnesti STAVKAWIN. Nato lahko začnete z vplačevanjem. Upoštevajte, da kode ne morete uporabiti po registraciji, temveč jo lahko uporabite le pri ustvarjanju profila.

V skladu s pogoji in določili bonusa za prvi polog je najnižji znesek pologa 0,5 $*. Igralec ima 30 dni časa, da prejeti bonus stavi. Za izplačilo z bonusnega računa na glavni račun je treba znesek bonusa staviti 5-krat toliko na parlay z vsaj 3 dogodki. Najmanjša kvota za vsak dogodek je 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Prvi polog pri 1xBet: igralni bonus

Če se je uporabnik odločil za 1xbetov bonus za dobrodošlico za igre, je vredno prebrati tudi mehaniko njegovega prejemanja in stavljenja. V skladu s pravili igralec prejme nagrado v višini do 1.500 USD* + 150 brezplačnih vrtljajev. Bonus je razdeljen na 4 dele, ki se pripišejo po prvih 4 pologih:

  • $300* (100% zneska depozita) in 30 brezplačnih vrtljajev.
  • $350* (50% zneska depozita) in 35 brezplačnih vrtljajev.
  • $400* (25 % vplačanega zneska) in 40 brezplačnih vrtljajev.
  • $450* (25 % zneska) in 45 brezplačnih vrtljajev.

Denar je treba 35-krat staviti v 7 dneh po knjiženju v dobro. Poleg tega znesek za stavljenje ne sme presegati 5 dolarjev*. Kar zadeva brezplačne vrtljaje, jih je mogoče uporabiti le pri določenih igrah. Te so opisane na strani promocije.

bonus za prvi polog 1xbet je odlična priložnost za novince, da preizkusijo funkcije portala. Uporabnik bo lahko vadil različne tehnike stav in preizkusil nove igre na srečo. Poleg izkušenj lahko uporabnik dobi dodatne denarne nagrade, ki bodo prijeten dodatek k pridobljenim izkušnjam.

*Ali pa ustrezen znesek v drugi valuti.

Pomembne novice