Intro

1xBet Bonus račun: Značilnosti bonusnega programa 1xBet

Бонусы от 1хБет
Stavnica 1xBet je na trgu znana po svojih promocijah, ki so na voljo tako novim kot izkušenim stavnikom. Prva nagrada igralca čaka takoj po odprtju računa. O njej smo govorili v članku “Kaj je promocijska koda 1xbet in kako jo uporabiti?” Vendar pa je 1xbet bonus program precej raznolik in vključuje več deset ponudb. V današnjem članku opišimo ključne značilnosti programa, v nadaljevanju pa priljubljene 1xbet bonuse.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

1xbet bonus račun: funkcije

Po odprtju računa se igralcu dodeli bonus račun1xbet . To je poseben račun, na katerem stavniki od stavnice prejmejo dodatne nagrade. Uporabniki lahko prejmejo bonuse v obliki gotovine ali dodatnih stav ali vrtljajev. Vsaka vrsta nagrade ima svoje posebne značilnosti in jo je treba staviti v skladu s splošnimi pogoji 1xBet. Upoštevajte, da 1xbet bonusnih točk ni mogoče pretvoriti v gotovino in prenesti na glavni račun brez stav. Zato je pomembno, da pred sodelovanjem v promociji preberete pogoje promocije in ocenite svoje prednosti Акции и бонусы 1хБет

1xBet bonusi: vrste nagrad

Bonusni program 1xbet je igralcem na voljo po registraciji na spletnem mestu. Aktualno ponudbo stavnice lahko najdete v razdelku “Promo”. Zahvaljujoč priročnemu filtru lahko stavniki izberejo bonuse na različnih področjih, na primer:

 • Ob prvem pologu (1xBet bonus za dobrodošlico ali paket za dobrodošlico).
 • Ob ponovnem vplačilu (“Srečen petek” in “Sreda – pomnožite z 2”).
 • Vračilo denarnih sredstev (VIP Casino Cashback).
 • Promocije (ponudbe se ves čas spreminjajo).
 • 1xBet (“Ekspres dneva”, “Rojstni dan s 1xBetom!” in drugi).
 • Igralnica (“Zvestoba je vredna zlata”, “Vsak dan brezplačni vrtljaji” itd.)
 • Športni poker (“Želeni jackpot” in turnirji z vrtljaji).

Razdelek “Promo” vsebuje začasne in stalne promocije. Zato priporočamo, da redno preverjate ponudbe.

pogoji bonusnega programa 1xBet

Vsaka promocija, ki je na voljo na spletni strani stavnice, ima svoje posebnosti. Po prejemu bonusa pa se lahko igralec ravna po splošnih pogojih bonusnega programa 1xbet, in sicer:

 • Bonusi običajno veljajo od 24 ur do nekaj dni. Zato morajo imeti uporabniki dovolj časa, da jih stavijo. V nasprotnem primeru bodo nagrade izgubljene.
 • Če želite staviti na bonuse, morate uporabiti razpoložljive vrste stav. Prav tako je pomembno, da izberete optimalne kvote, ki ne smejo biti nižje od tistih, določenih v pogojih promocije.
 • Bonusa ni mogoče prenesti na drugega igralca. Vendar pa se lahko uporabnik odjavi od bonusnega programa 1xbet, na kar vas bomo opozorili v članku.

Zato je pomembno, da igralec prebere in izpolni pogoje bonus programa 1xBet. Dodatna nagrada s strani stavnic bo pripomogla k povečanju dobitkov stavnika Отказ от бонуса 1xBet (1хБет)

Uporaba bonusa 1xBet

Po prejemu bonusa 1xbet na poseben račun se igralci sprašujejo, kako ga uporabiti. Ponujamo vam nekaj točk, na katere je vredno biti pozoren:

 • Najprej se je treba seznaniti z razpoložljivimi vrstami nagrad, ki jih ponuja stavnica. V skladu s pravili 1xbet bonus programa lahko uporabniki prejmejo točke in denar.
 • Drugič, uporabite bonuse v skladu z njihovim namenom. Če je igralec zaslužil točke, jih je treba zamenjati za brezplačne obrate ali stave. To lahko storite na strani “Predstavitev promocijskih kod”, ki je na voljo v razdelku “Promocija”. Če je igralec prejel bonus v obliki denarja, ga lahko na spletnem mestu stavi kot običajen denar.
 • Tretjič, stavite na prejeto nagrado. Ne pozabite, da je za vse bonuse treba staviti. Podrobnosti o izplačilu bonusnih sredstev na glavni račun lahko najdete na naših promocijskih straneh ali v osebnem kabinetu – razdelek Bonusi in darila.
 • Četrtič, bonus morate staviti pravočasno. Vsaka nagrada ima določen rok za uporabo. Ta znaša od 24 ur do 30 dni. Podrobnosti so na voljo v pravilih in pogojih bonusa 1xBet.

Z upoštevanjem zgornjih korakov dobijo uporabniki 1xbet dobro orodje za povečanje svojih dobitkov.

Preklic bonusa 1xBet

Če igralec ni uspešen v bonusnem programu 1xBet, lahko zavrne prejem nagrade. V ta namen morate iti v svojo osebno omaro 1xBet in poiskati razdelek “Nastavitve računa”. Nato mora igralec v razdelku “Bonusi” odkloniti vse nagrade stavnice. S tem dejanjem pred prvim pologom se bo igralec odpovedal začetnemu bonusu. V primeru, da je bila igralcu dodeljena nagrada, je potrebno, da je na glavnem računu več denarja kot na bonus računu. V tem primeru se razpoložljiva nagrada odvzame.

Pomembne novice