Intro

1xBetov bonus Happy Friday: značilnosti in pogoji

Счастливая пятница 1xBet
V tem članku o 1xBetovi akciji Happy Friday bomo govorili o precej priljubljeni in mamljivi promociji. Poleg dobrodošlice lahko igralci uživajo tudi v drugih zanimivih bonusih 1xbet, ki jih stavnica velikodušno ponuja svojim stavnikom. O enem izmed njih bomo govorili danes. Iz članka boste izvedeli o značilnostih bonusa, pravilih stavljenja, pogojih za njegovo prejemanje in drugih pomembnih točkah.

Logo 1xbet
100% bonus do 100 EUR

Registracija 1xBetRegistracija 1xBet

Najboljša alternativna stavnica, če 1xbet ne deluje v vaši državi:

Logo 22bet

100% bonus do 122 EUR

“1xbet Happy Friday: Značilnosti bonusa

Vsak petek stavnica 1xbet organizira promocijo, v okviru katere lahko zaslužite do 100 dolarjev*. Nanjo se morate prijaviti v 24 urah, običajno je to od 00:00 do 23:59. Hkrati morate imeti dovolj časa, da opravite polog in stavite bonus. Znesek bonusa bo vedno enak vplačilu, ki ste ga opravili v petek (vendar ne več kot 100 $*). Najmanjši znesek za bonus je 1 dolar*. Če želite biti prepričani, da boste prejeli bonus, pred tem preverite nastavitve svojega računa. Zaželeno je, da so bile informacije o vas vnesene v ustrezna polja profila, sam račun pa – preverjen. Prav tako ob registraciji ne pozabite označiti polja, da se strinjate s sodelovanjem v bonusnih ponudbah za športne dogodke. Priporočamo vam, da vnaprej preberete pravila promocije, da v petek ne boste zapravljali dragocenih minut.

1xBet Lucky Friday Bonus: pogoji za njegovo prejemanje

Da bi prejeli bonus (za podrobnosti o bonus računu 1xbet v članku), morate biti aktiven uporabnik in opravljati dnevne akcije na računu. To pomeni, da morate opraviti vsaj eno minimalno stavo, vendar vsak dan. Prav tako pa v enem dnevu (natančneje v petek) izvesti 3 preproste korake:

  1. Registracija za promocijo.
  2. Naredite polog in samodejno prejmite bonus, ki je enak pologu na vašem bonus računu, vendar ne več kot 100 USD*. Najmanjši znesek depozita za pridobitev bonusa je 1 $*.
  3. Bonus za povratni dobitek.

Upoštevajte, da je bonus na voljo samo enkrat na igralca. Prav tako te promocije ni mogoče uporabiti v kombinaciji z drugimi ponudbami Счастливая пятница от 1хБет

“1xbet Happy Friday”: pravila stavljenja

Preveč enostavno bi bilo, če bi bilo mogoče prejeti bonus preprosto umakniti. Treba ga je staviti. Dokler niso izpolnjeni vsi pogoji stavljenja, denarja z bonusnega računa ni mogoče dvigniti. Kako torej stavite svoj bonus 1xBet Lucky Friday? Glavni pogoj je – to morate storiti v petek! To pomeni, da morajo biti rezultati dogodkov, na katere stavite, prav tako objavljeni v petek. V nasprotnem primeru se ne bodo upoštevali pri pogojih stavljenja in bodo preprosto zgoreli. Če torej želite izpolniti pogoje, morate staviti trikratni bonusni znesek. To pomeni, da če ste prejeli bonus 50* USD, stavite 150* USD. Stava mora biti ekspresne vrste, tako da je rezultat znan v 24 urah. Vsaka stava mora vsebovati najmanj 3 dogodke. Vsak dogodek ima minimalno kvoto 1,4. Shema stav za bonus 1xBet Lucky Friday je naslednja:

  1. Oblikujte kupon v skladu z vsemi pravili.
  2. Vpišite znesek stave.
  3. Izberite bonusni račun.
  4. Kliknite “Postavi stavo”.

Naslednji kupon lahko vplačate šele, ko so znani rezultati prejšnjega. Pomembno je opozoriti, da morate vplačati celoten znesek bonusa, preden ga lahko dvignete s svojega igralnega računa. V nasprotnem primeru bodo vsi bonusi in dobitki iz teh sredstev zapadli. Upoštevajte tudi, da stave, pri katerih se vrne denar, ne štejejo Акции и бонусы 1хБет

1xBet bonus za črni petek

Številni igralci pogosto zamenjajo dve imeni, Črni petek in Srečni petek 1xbet, in zmotno mislijo, da gre za dve različni ponudbi. Vendar pa naj bo pri tej točki vseeno jasno. Gre za isto promocijo, ki jo 1xbet izvaja ob petkih. Le da se je ob nastanku imenovala 1xBetov črni petek, potem pa jo je stavnica (okvirno leta 2018) preimenovala v Happy. Zato je ime “Črni petek” zastarelo. Vendar pa so se tu vse spremembe končale, pravila so ostala enaka. *Ali enakovredno v lokalni valuti.

Pomembne novice